Diline Doladığıdır - 57

"Bugün yaşadığımız modern veya post modern hayatı başlatan şey Türklerin tarih sahnesine çıkmış olmasıdır. Türkler olmasaydı gayri müslim dünya, globalizmini daha X. asırda hükümran kılacaktı. Bugün bütün dünya -yani Antarktika kıtasındaki penguenler de dâhil olmak üzere- belli bir hayat formunu Türklerin tarih sahnesine çıkması sebebiyle idame ettirmektedirler."

Diline Doladığıdır - 69

"Dünya mı, Türkiye mi, hangisini feda edeceğiz? Türkiye'ye karşı dünyayı tercih etmek itikadi olarak

Diline Doladığıdır - 40

"Her şeyin nasıl bir yeri olduğunu anlamamız lazım. İslâm, başından beri bu topraklarda bir itikadî

Diline Doladığıdır - 52

"Müslüman olmayan Türk olamaz; her Müslüman bir şekilde Türklükle irtibatlıdır.

Diline Doladığıdır - 157

Millet hayatının ne olduğunu umursamayan ve olmaması gereken, yani bir geleceği olmasını kendisi için kötü bulan insanların çok etkili olduğu bir toplumda yaşıyoruz.

Diline Doladığıdır - 111

Bizim ilk yapacağımız şey başta kendimiz olmak üzere merkezden muhite gâvurun dişini kıracak bir gıda haline gelmek.

Diline Doladığıdır - 90

İstiklâl Marşı, İstiklâl Harbi’nden önce ve onun kazanılması için yazıldı; buna bir katkı ya da destek olmak üzere yazıldı. Yoksa işler bittikten sonra hikâye olsun diye değil.

Diline Doladığıdır - 53

"Türk-İslâm sentezi diye bir şey olamaz; Türklüğün kendisi sentezdir