Bartın Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği 6. şubesini 6 Şubat 2010 tarihinde Bartın’da açtı. Açılış münasebetiyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Şube Başkanı Necati Aksoy İstiklâl Marşı Derneği’nin kurulmasıyla Türklerin tarih boyunca yaşadıkları dönüm noktalarından birine ulaşmış olduğunu, Türk milletinin bu fırsatla yeni bir direniş ve atılım içerisine girmesinin söz konusu olduğunu ifade etti. Dünya sisteminin değirmenine su taşımamak kararlılığında olduklarının altını çizen Aksoy, ihanet ve gaflet içerisinde olanların birçok dünyevî imkâna kavuşma yönünde desteklendiklerine ve yükseltildiklerine işaret ederek, İstiklâl Marşı Derneği’nin bu sürecin dışındaki müstesna yerini belirtti.

"DÜNYANIN MERKEZİ BARTIN’A TAŞINDI"

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel  Şube Başkanı Aksoy’dan sonra sözü alarak dernek açısından da, dünya açısından da Bartın Şubesi’nin açılışının bir dönüm noktası olduğunu, bu dönüm noktasıyla birlikte Bartın’ın artık dünyanın merkezi olduğu fikrini Nasreddin Hoca’nın “Dünyanın merkezi işte burasıdır, inanmıyorsanız ölçün bakın!” şeklinde ifade bulan meşhur fıkrasına atıfla dile getirdi.

İsmet Özel, dünyada insan haysiyetine yakışmayan bir hayatiyet biçimi ve bir hegemonya sistemi olarak Medeniyetin, “tek dişi kalmış canavar” sıfatıyla İstiklâl Marşı Derneği’nin karşısında olduğunu belirtti. Tarih boyunca küfür – iman çatışmasının beraberinde “medeni – barbar” çatışmasının da varlığını koruduğunu ve İstiklâl Marşı’ndan bakıldığı takdirde görülebileceği gibi, savunulmaya değer olanın barbarlık olduğunu ifade etmekten kaçınmayacağını vurguladı.  Mevcut hegemonya sisteminin kendi muhalif ve muterizlerini kendi eliyle ve kontrollü olarak imal ettiğini, bu imalat sürecinin dışında olup da sistem aleyhtarlığını ortaya koyabilen yegâne kuruluşun İstiklâl Marşı Derneği olduğunu dile getiren İsmet Özel;  Bartın Şubesi mensuplarının derneğin gayesi hakkında karışık olmayan fikirlere sahip üyeler olmaları bakımından dünyanın merkezinin Bartın olmasını mümkün kıldıklarına işaret etti.

"HARÇ BİTTİ YAPIYA DEVAM"

Basın toplantısının ardından düzenlenen “Harç Bitti Yapıya Devam” başlıklı panel ve konferans faaliyetinin panel kısmı, derneğin şube başkanlarının ve bölge temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Panelistler harç bittiği halde yapıya devam edilebileceği düşüncesinin ancak Türk kafasına mahsus bir iddia olabileceğini belirterek İstiklâl Marşı’nın bu bakışı dile getirdiğini ifade ettiler.  İstiklâl Harbi tamamlanır tamamlanmaz Türk milletine harcın bittiğinin söylendiğini ve böylelikle onun atılım gücünün ortadan kaldırılması yönünde faaliyet yürütüldüğünü ifade eden panelistler, kâfirlerin  dünya nizamını “hayatın gerçekleri” söylemi vasıtasıyla, Türkiye’de her görüşten insana kabul ettirmelerine karşılık; insanların Resullullah (SAV)’ın ümmetinden olup olmadıklarını göstermek zorunda olduklarını dile getirdiler.

“BENİ HAPSETTİKLERİNİ SANANLAR İÇİN HARÇ BİTTİ”

Panelin ardından aynı başlık altında  kapsamlı bir konuşma yapan Genel Başkan  İsmet Özel, kendisini İstiklâl Marşı Derneği’ne hapsettiklerini düşünenler için harcın bittiğini haber vererek, yedinci birim olan Bartın Şubesi’nin doğrudan doğruya buradaki üyelerin inisiyatifleriyle açılmış olması dolayısıyla ehemmiyetli bir yeri olduğunu vurguladı.

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Müslüman” sözünü geri plana itmeksizin “Türk” sözünü aydınlığa   çıkardığını ve derneğin dünya sisteminin bir dişlisi olmama başarısını elde ettiğini ifade eden  Özel, İstiklâl Marşı Derneği’nin Bartın Şubesi’nin açılmasından sonra İstiklâl Marşı Derneği’ne kötülük yapmak isteyenlerin kötülüklerinin artık işlemeyeceğini, kötülük yapmak isteyenin yalnızca kendi mahvına sebep olacağını belirtti.

“BARTIN’DA İNŞAALLAH TULUM ÇIKARACAĞIZ”

İsmet Özel dünyanın merkezinin Bartın’a taşınmış olduğu fikrini yineleyerek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Biz şimdilik sadece neyin ne olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Anlatmayı başardığımız zaman onun gereğini de yapacağız. Ve tahmin ediyorum ki girdiğimiz ilk seçimde Bartın’da tulum çıkaracağız.”

"İSTİKLÂL MARŞI'NIN ADININ NEDEN İSTİKLÂL MARŞI OLDUĞU SUALİNİN TÜRK İSTİKLÂLİ DIŞINDA BİR CEVABI YOKTUR."
Basın Toplantısı Yapıldı, 11 Temmuz Cumartesi

İsmet Özel: Değerli basın mensupları, değerli konuklar, bugün, İstiklâl Marşı Derneği'nin benim hatırlayabildiğim basın mensubu eşliğinde ikinci basın toplantısını yapıyoruz. Hayretler içinde yapıyoruz, çünkü basın mensupları var basın toplantımızda.

Bartın Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği 6. şubesini 6 Şubat 2010 tarihinde Bartın’da açtı.

"DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ" İLE ALÂKALI BASIN BİLDİRİSİ, 3 Ekim 2013

Kelimenin gerçek anlamıyla bu bir pakettir. Her paket gibi havale edilmek, bir adresten bir adrese teslim edilmek üzere hazırlanmıştır.

Adana Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin açılışı münasebetiyle basın toplantısı tertip edildi.

Türkiye’nin Yok Olması Yönünde Tren Harekete Geçti - 6 Haziran 2013

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesi’nde "İSTEMEZÜK"adlı panelin Reyhanlı'da gerçekleşmeyişi üzerine bir basın toplantısı düzenlendi.

Konya Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel'in Konya Şubemizin Açılışı Dolayısıyla Yaptığı Basın Açıklaması