İzmir Temsilciliğimizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği İzmir Temsilciliği 16 Nisan 2011 Cumartesi günü açıldı. Açılış münasebetiyle temsilcilik binasında yapılan basın toplantısında İzmir Temsilcimiz Özcan Atli,  Genel Başkan Yardımcımız Durmuş Küçükşakalak ve Genel Başkanımız İsmet Özel birer konuşma yaptı.

İzmir Temsilciliği Basın Toplantısı

İzmir Temsilcisi Özcan Atli, Türk Milletinin tarih sahnesinden tard edilmesi faaliyetlerinin ciddi boyutlara ulaştığı, işlerin kötüden betere gittiği bir dönemde İstiklâl Marşı Derneği’nin “son ocak” olarak doğduğunu vurgulayarak konuşmasına başladı. İstiklal Marşı’nın Millet Hayatında etkin rol oynaması ve hayatiyet bulması gayesiyle İzmir Temsilciliğini açtıklarını ifade eden Özcan Atli, İzmir’in İstiklal Harbi’nin neticelendiği yer olduğunu, dernek faaliyetlerinin gavura galebe çalacağının işaretlerinin de temsilciliğin açılışıyla görüldüğünü beyan etti.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Küçükşakalak, İzmir Temsilciliğinin açılışının İzmir'den ziyade Türkiye açısından önemli bir iş olduğuna işaret etti. Basın mensuplarının Basın Toplantısına iştirak etmemesinin, derneğin tesiriyle ters orantılı olarak alakalı olduğunu beyan eden Küçükşakalak, şubelerinin sayısı arttıkça İstiklâl Marşı Derneği'nin mahiyetinin de daha iyi anlaşıldığı kanaatinde olduğunu ifade etti.

GAYRİMÜSLİM DÜNYA KARŞISINDA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel ise İzmir Temsilciliğinin, Türkiye’nin başına gelen şeylerin bir dönemecinde, yaklaşan Genel Seçimler öncesinde açılmasının mânâsına dikkat çekerek konuşmasına başladı. İzmir’in Türkiye’deki  şehirler arasında, içinde  yaşayan insanların sözünün en çok dinlendiği şehir olduğunu dile getiren İsmet Özel, bu sebeple ‘Demokrat İzmir’ olarak adlandırıldığını söyledi. ‘Gavur İzmir’ olarak adlandırmayı tercih edenlerin, böyle olmasını istedikleri için bu tabiri kullandıklarını beyan ederek, İstiklâl Marşı Derneğinin İzmir’de bir temsilciliğinin bulunmasının gayrimüslim dünya karşısında geri adım atmayacağının bir nişânesi olduğunu ilan etti. Genel Başkan İsmet Özel, İstiklâl Marşı Derneği'nin varlığının Türkiye’de bir mânâ ifade ettiğini, bunun anlaşılması nispetinde tesirinin de yaygınlaşacağını ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Bartın Şubesi Açılışı Münasebetiyle Yapılan Basın Toplantısının Metni

Bartın’ın özelliği şu: İstiklâl Marşı Derneği olarak, Türkiye olarak ve dünya olarak Bartın'ın özelliği, burada İstiklâl Marşı Derneği'nin istikameti konusunda kafasını aydınlatmış bir insan topluluğu var.

Ankara Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

“İstiklâl Marşı Derneği’nin Ankara şubesi açıldı.” haberini oluşturmak üzere burada bulunan hiç kimse yok. Hâzırûn içinden “Ben varım...” diyen bir basın mensubu çıkacaksa onu tanımaktan memnun olurum. Yok.

Anayasa Değişikliği Referandumu ile ilgili Basın Toplantısı (14.08.2010)

İstiklâl Marşı Derneği niçin bu referandum dolayısıyla bir basın toplantısı yapıyor? Bunu izah etmemiz lâzım.

İstanbul Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin açılışı münasebetiyle Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde toplantı tertip edidi.

İzmir Temsilciliğimizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği İzmir Temsilciliği 16 Nisan 2011 Cumartesi günü açıldı.

Adana Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

İstiklâl Marşı Derneği Adana Şubesi’nin açılışı münasebetiyle basın toplantısı tertip edildi.

Gaziantep Şubemizin Açılışında Yapılan Basın Toplantısı

Bizim Gaziantep Şubesi açıyor olmamız; Türk istiklâline yönelmiş tehditlerin reddedilmesi, o tehditlerin üzerinin örtülmesi karşısında “bizim isyanımız” istikametinde ileri bir adım.