DÖRDÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

Genel Kurulda tüzük değişikliğine gidilip Fahri Genel Başkanlık makamı ihdas edildi. Tüzük değişiliği oybiriliği ile kabul edilerek Derneğimiz Kurucu Genel Başkanı Şair İsmet Özel Fahri Genel Başkan oldu.

Genel Kurula teklif edilen Durmuş Küçükşakalak başkanlığındaki tek blok yönetim ve denetim kurulu listesi ile seçime gidildi ve delegelerin reyleri ile derneğimizin yeni yönetim ve denetim kurulu seçilmiş oldu.

Yeni seçilen Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak ve Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel konuşmalarının ardından Genel Kurulumuz hitama erdi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu (Asil)

Durmuş Küçükşakalak (Konya)

Gökhan Göbel (İstanbul)

Mustafa Tosun (Giresun)

Oruç Özel (İstanbul)

Feysal Toprak (İstanbul)

Lütfi Özaydin (İstanbul)

Fikret Demir (İstanbul)

Genel Merkez Yönetim Kurulu (Yedek)

Halil Özkan (Konya)

Mehmet Kendirci (Gaziantep)

Muammer Parlar (Konya)

Mehmet Tunçel (Ankara)

Mustafa Deveci (Konya)

Genel Merkez Denetim Kurulu (Asil)

Erdoğan Turgut (İstanbul)

Abdulhamid Sağır (Kahramanmaraş)

Hasan Hüseyin Kırgezen (Bartın)

Genel Merkez Denetim Kurulu (Yedek)

Mehmet Batuhan Arite (Adana)

M. Hamidullah Bekit (Kahramanmaraş)

Oğuzhan Ateş (İstanbul)

21 Mayıs 2016, Ankara

"ŞİİR OKUMA KILAVUZU" Yeni Önsözü İle Neşredildi

TİYO Yayıncılığın onuncu kitabı Şiir Okuma Kılavuzu yeni edisyonu ile neşredilmiştir.

NAMUSTAN VATAN, VATANDAN NAMUS ÇIKARMAK

Kahramanmaraş Şubemizin 3. Olağan Kurulu dolayısıyla tertip ettiğimiz "Namustan Vatan, Vatandan Namus Çıkarmak" serlevhalı program 16 Şaban 1443 (19 Mart 2022)  Cumartesi günü yapıldı.

"ÜÇ ZOR MESELE" NEŞROLDU

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları bir arada ve yeni uzun bir dibace ile“ÜÇ ZOR MESELE” adıyla neşredildi.

"ANADİLE EĞİLİM" Kitabı Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği olarak hem Kur’an okumayı hem de Türkçe okuma yazmayı öğrenip ve öğretebileceğimiz bir kitap hazırladık.

"SINIF BİLİNCİ - BAHAR"

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.

DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU 13 Ramazan Cumartesi Günü İstanbul'da Toplandı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Beşinci Olağan Genel Kurulu 18/05/2019 Cumartesi günü saat 15:00’da derneğimizin İstanbul Şubesinde aşağıdaki gündem ile toplandı.

"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.