"SINIF BİLİNCİ - GÜZ"

"Yazımızı geri alacağız ama nasıl? Sınıf Bilinci bu sorunun cevabını sarahate kavuşturmak için çıkıyor. Üç senelik bir neşriyatın ilk adımı olan Güz sayımız Türkçe okuyup yazmanın vazgeçilmezliğini öğretecek.

Sınıf Bilinci’nde öncelik çocuklarımızın. Bol resimli Güz sayımızda çocuklar, Türk yazısının asıl şekliyle, edebiyatımızın güzide numunelerini okuyacak. Vatanımız, tarihimiz, coğrafyamız hakkında da bol miktarda resim ve malumat var. Sanmayın ki Sınıf Bilinci sadece çocuklarımız için çıkıyor; sınıfları doğrudan geçip gerçeği gören gençleri ve bizden geçti artık diyen yaşlıları da hatalarından geri dönmeye davet ediyor."

Derneğimizin hazırladığı "SINIF BİLİNCİ" kitabının "GÜZ" nüshası neşroldu.

Kitap, dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"nin "Güz" nüshasının ardından "Kış", "Bahar" ve "Yaz" nüshaları da yayınlanacak. Bu dört sayıdan sonra bir sene boyunca aylık, daha sonra da yine bir sene boyunca haftalık çıkacak bir mecmua şeklinde "Sınıf Bilinci" neşredilecek. Bu sebeple de "Sınıf Bilinci"ne abone yapılacak. İlk dört sayıya abone olmak için tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olduğu gibi Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem de soldan başlanan ilk kitabı da olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısı yeni kapağı ile yapıldı.

MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!

"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık.

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.

Kalın Türk'ün Yeni Baskısı Yapıldı

Genel Başkanımızın "KALIN TÜRK" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınları'ndan çıktı.

DERNEĞİMİZDE BAYRAMLAŞIYORUZ

İstanbul, Konya ve Kahramanmaraş şubelerimizde bayramlaşıyoruz

İSTİKLÂL TAKVİMİ'NİN 1441 SENESİNE AİT NÜSHASI NEŞROLUNDU

İstiklâl Takviminin 1441 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın Tanıtım Toplantısı Konya'da Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.