"SINIF BİLİNCİ - GÜZ"

"Yazımızı geri alacağız ama nasıl? Sınıf Bilinci bu sorunun cevabını sarahate kavuşturmak için çıkıyor. Üç senelik bir neşriyatın ilk adımı olan Güz sayımız Türkçe okuyup yazmanın vazgeçilmezliğini öğretecek.

Sınıf Bilinci’nde öncelik çocuklarımızın. Bol resimli Güz sayımızda çocuklar, Türk yazısının asıl şekliyle, edebiyatımızın güzide numunelerini okuyacak. Vatanımız, tarihimiz, coğrafyamız hakkında da bol miktarda resim ve malumat var. Sanmayın ki Sınıf Bilinci sadece çocuklarımız için çıkıyor; sınıfları doğrudan geçip gerçeği gören gençleri ve bizden geçti artık diyen yaşlıları da hatalarından geri dönmeye davet ediyor."

Derneğimizin hazırladığı "SINIF BİLİNCİ" kitabının "GÜZ" nüshası neşroldu.

Kitap, dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"nin "Güz" nüshasının ardından "Kış", "Bahar" ve "Yaz" nüshaları da yayınlanacak. Bu dört sayıdan sonra bir sene boyunca aylık, daha sonra da yine bir sene boyunca haftalık çıkacak bir mecmua şeklinde "Sınıf Bilinci" neşredilecek. Bu sebeple de "Sınıf Bilinci"ne abone yapılacak. İlk dört sayıya abone olmak için tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?

KÜFRÜN İHSANI OLMAZ Kitabının Yeni Baskısı

TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.

MÜSLÜMANIN İLK VAZİFESİ TERÖRİST OLMAKTIR! - “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” paneli yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” adlı paneli 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirildi.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

1443 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!

1443 İstiklâl Takvimi'nde derneğimizin şubesinin olduğu dört vilayetimizin (İstanbul, Ankara, Konya, Adana)...