İSTİKLÂL MARŞI ARŞİVİ

İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış? İstiklâl Marşı Derneği olarak biz; “İstiklâl Marşı Arşivi” başlığı altında bu suallere cevap verecek bir arşiv hazırlıyor, esasen bir çetele tutuyoruz. Türkiye’de asıl mesele İstiklâl Marşı’nın "kim"in "ne"si olduğu meselesidir. Mesela bugün “seçim süreci”nde verilen vaatlerin biri ikisi değil hepsi İstiklâl Marşı aleyhinde yani Türkiye aleyhindedir. Zira dün, “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” diyen İstiklâl Marşı rağmına “muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak” isteyenler bugün o seviyenin üstüne çıkmaktan bahsediyor. Dünden bugüne İstiklâl Marşı aleyhtarlığı kesintisiz devam ederken, arada kaybolan şey ise seviye mefhumudur. "İstiklâl Marşı Arşivi" çalışmamız dolayısıyla, Derneğimizin İstiklâl Marşı hakkında yazıp söylediklerinin emsalsiz olduğunun da fark edileceğini umuyoruz.

Arşiv sayfalarına aşağıdaki bağlantı adresinden erişebilirisiniz.

İstiklal Marşı Arşivi

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Neşredildi

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ” neşredildi.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

“BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” Çelimli Çalım'ın On Sekizinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on sekizinci sayısı “BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” manşeti ile çıktı.

"İLTİFAT AĞYAREDİR DOST ACI SÖYLER" Neşrolundu

TİYO Yayıncılık “Türkçeden İslâma Giriş” serisine bir telif eser daha kattı.

"İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" Çelimli Çalım'ın Onuncu Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın onuncu sayısı "İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" manşetiyle çıkıyor.

KALIN TÜRK Kitabının Güncellenmiş, Günce Ellenmiş Yeni Hali Neşroldu

İşinize gelir veya gelmez; ama hakikat bu: Türk olmakla Türk vatanında olmak tarihin akışı marifetiyle özdeş kılındı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE YEDİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci kafirlerin dayattığı gündemden azade ve Müslümanlığımıza sahip çıkmak meselesini esas sayarak gürültüsüz patırtısız yoluna devam ediyor.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.