SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. İkinci nüshamızda mecmuamızdaki “Hakikatli Yar İsen Mektubunu Sıkça Yaz” , “Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma”, “Arif Olan Anlasın” başlıklarına müfredat dahilinde yeni bir başlık ekleyip sayfa sayımızı artırdık: “TÜRK İSTANBUL.” Bu başlık altında İstanbul’daki semt isimlerinin ne manaya geldiğini anlatan yazılar neşrediyoruz. Mektup bahsinde hem usüle dair yazıları hem mektup edebiyatını hem de hayatımızda mektub dolayısıyla yer alan tabirleri konu etmeye devam ediyoruz. İlk nüshamızın arka kapağında ilan ettiğimiz müsabakanın şartnamesini de ikinci nüshamızda bulabileceksiniz. En önemlisi de Hıristiyan takvimine göre 1928 yılından beri Türk milletinin aldığı en güzel haber ikinci nüshamızın arka kapağında.

Sınıf Bilinci Dernek Şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edilebilir.

"FAYDASIZ RANDEVU" Neşroldu

Genel Başkanımz Şair İsmet Özel’in Faydasız Yazılar, Bilinç Bile İlginç ve Tavşanın Randevusu kitapları birlikte Faydasız Randevu adıyla TİYO Yayıncılıktan neşroldu.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1440, Neşrolundu

İstiklâl Takviminin 1440 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.

"ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ" - Çelimli Çalım'ın On Beşinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.

KALIN TÜRK Kitabının İlaveli Katmerli Yeni Baskısı

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in KALIN TÜRK kitabının “Gözden Geçirilmiş, Katmerli, İlaveli” yeni baskısı yapıldı.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

DERNEĞİMİZDE BAYRAMLAŞIYORUZ

İstanbul, Konya ve Kahramanmaraş şubelerimizde bayramlaşıyoruz