SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE İKİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin İkinci Nüshası neşrolundu.

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. İkinci nüshamızda mecmuamızdaki “Hakikatli Yar İsen Mektubunu Sıkça Yaz” , “Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma”, “Arif Olan Anlasın” başlıklarına müfredat dahilinde yeni bir başlık ekleyip sayfa sayımızı artırdık: “TÜRK İSTANBUL.” Bu başlık altında İstanbul’daki semt isimlerinin ne manaya geldiğini anlatan yazılar neşrediyoruz. Mektup bahsinde hem usüle dair yazıları hem mektup edebiyatını hem de hayatımızda mektub dolayısıyla yer alan tabirleri konu etmeye devam ediyoruz. İlk nüshamızın arka kapağında ilan ettiğimiz müsabakanın şartnamesini de ikinci nüshamızda bulabileceksiniz. En önemlisi de Hıristiyan takvimine göre 1928 yılından beri Türk milletinin aldığı en güzel haber ikinci nüshamızın arka kapağında.

Sınıf Bilinci Dernek Şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edilebilir.

TÜRKELİ'NİN NÜFUS KAYDI YENİDEN NEŞROLUNDU!

Türkeli'nin Nüfus Kaydı bir ”nüfus cüzdanı“ gibi yeniden neşrolundu.

HANYALI KONYA - 6. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuamızın altıncı sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Göründüğü Kadar Görülmeyen Tarihi » manşetiyle çıktı.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN İLK DÖRT SAYISI TEKRAR NEŞREDİLDİ

İlk dört sayısı TİYO Yayıncılıktan ve kitabevlerinden temin edilebilir.

"BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ" - TAKVİM RİSALESİ

Derneğimizin hazırladığı "Takvim Risalesi" neşrolundu.

"İSPİRTO TÜRK" Neşrolundu

Türkçeden İslâm'a Giriş serimizin yeni kitabı “İspirto Türk” neşrolundu. Kitabın ismi Türkçede hususi bir şekil alan ispirto kelimesinin ruh, can ve espri kelimeleriyle alakası göz

İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.