"İLTİFAT AĞYAREDİR DOST ACI SÖYLER" Neşrolundu

TİYO Yayıncılık “Türkçeden İslâma Giriş” serisine bir telif eser daha kattı. İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Lütfi Özaydın’ın “İltifat Ağyaredir Dost Acı Söyler” kitabı Türkçenin Kur’an-ı Kerim’den neşet etmiş bir lisan olduğunu kelimeler ve Türk hayatı üzerinden izah ediyor. “Türkçe Üzerine Mülahazalar” serlevhalı serinin ikinci kitabı “İltifat Ağyaredir Dost Acı Söyler”in arka kapağında şu satırlar yazılı:

"Türkçe Kur’an ve Sünnet’ten doğmuş bir lisandır ve bu, lisanımızın her vechesinden kendini göstermektedir. Umumiyetle İslâmî bakış açısını kaybettiğimizden yahut hayat bütünlüğümüzü, tevhide ve vahdete dayalı millî hayat nizamını yitirdiğimizden olsa gerek kendimize ve lisanımıza başka iklimlerin gözüyle bakıp işin aslına bir türlü vâkıf olamıyoruz.

Bir miktar İslâmî tahsil hayatı içerisinde olanların bu hususiyeti  anlama ihtimal ve imtiyazlarından istifade ile ancak meramımızı ifade edebilme ümidindeyiz. İslâmî tahsil Kur’an-ı Mecid’i öğrenmekle başlar sarf-nahiv öğrenmekle devam eder. Türkçenin ve kelimelerinin keyfiyetini anlamanın en asgarî zemini budur."

Kitap Dernek Şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edilebilir.

"ŞİİR OKUMA KILAVUZU" Yeni Önsözü İle Neşredildi

TİYO Yayıncılığın onuncu kitabı Şiir Okuma Kılavuzu yeni edisyonu ile neşredilmiştir.

KÜFRÜN İHSANI OLMAZ Kitabının Yeni Baskısı

TİYO Yayıncılığın on üçüncü kitabı “Küfrün İhsanı Olmaz”ın yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1436 ÇIKTI

İstiklâl Takvimi’nin 1436 senesine ait nüshası yeni resimleri, yeni dersleri, yeni temrinleri ve yepyeni şekliyle neşrolundu.

BİR YUSUF MASALI
TÜRK YAZISIYLA NEŞROLUNDU!

İsmet Özel'in Türk milletinin şairi olarak Bir Yusuf Masalı'nı 1967 yılında yazmaya karar verdiğini...

ŞİİR POSTERLERİ (Posta ile gönderilebilmektedir)

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in altı şiiri poster halinde neşredildi.

HANYALI KONYA Mecmuamızın 7. Sayısı Çıktı

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının yedinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan "İsmet Özel’in Hangi Cehennemde Olduğu Kimsenin Umurunda Değilse Benim Hiç Değil" manşetiyle çıktı.

"DİL İLE İKRAR" Kitabı Neşrolundu.

Türk harfleri ile neşredilmiş dördüncü İsmet Özel kitabı Dil İle İkrar neşrolundu.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1442 - YEPYENİ PORTALIMIZDA YEPYENİ İSTİKLÂL TAKVİMİ

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız demiştik.  İstiklâl Marşı Derneği dokuz sene sonra ilk defa matbu olarak İstiklâl Takvimi neşretmiyor.