İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.

Kurul, teşrik tekbiri, salat-ı ümmiye ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başladı. Divan heyetinin seçilmesinin ardından açılış konuşmasını divan başkanı Durmuş Küçükşakalak yaptı.

Yapılan oylama ile yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi.

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Listesi
Mehmet Ercüment Sayın
Seyfullah Köksal
Furkan Ay
İlker Çokgör
İbrahim Kesgin

İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu Listesi
Muttaki Ünlü
Mehmet Ali Yeşil
Furkan Yavuz
Bayram Baran
Yusuf Ay

İstanbul Şubesi Denetim Kurulu Listesi
Ayhan Gömürlü
Mustafa Yarcı
Hacı Şahin

İstanbul Şubesi Yedek Denetim Kurulu Listesi
Maruf Güner
Murat Kaygusuz
Oğuz Batıgün

Seçimin ardından İkinci Başkanımız Gökhan Göbel “Marmara Türk Denizi Olmadan Milli Dava Başlamaz” serlevhalı bir konuşma yaptı. Ardından seçilen yeni şube başkanımız Mehmet Ercüment Sayın'ın teşekkür konuşması ile kurul tamamlanmış oldu.

"Türkleşmek Yahut Amerikanlaşmak; Üçüncü Bir Yol Yok!"

İstanbul'da 4 Recep 1443 (5 Şubat 2022) Cumartesi günü "Türkleşmek Yahut Amerikanlaşmak; Üçüncü Bir Yol Yok!" adlı bir panel tertip edilmiştir.

"DİL İLE İKRAR" yazı serisi 5 Rebiülahir Cuma günü portalımızda başlıyor.

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel internet portalımızda yeni yazı serisine başlıyor.

İSTİKLÂL MARŞI NASRULLAH CAMİİ'NİN İÇİNDE DEĞİL ANCAK AVLUSUNDA OKUTULDU

Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.

1443 İSTİKLÂL TAKVİMİ NEŞROLUNDU!

1443 İstiklâl Takvimi'nde derneğimizin şubesinin olduğu dört vilayetimizin (İstanbul, Ankara, Konya, Adana)...

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR
PANEL, 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi, İstanbul

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde bir panel tertip edilmiştir.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" Paneli Yapıldı.

"Sınıf Bilinci" mecmuasının "Kış" nüshasının neşrolunması vesilesiyle tertip edilen panel 4 Şubat Cumartesi günü İstanbul Şubemizde yapıldı.

"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi ve Konser

"Muvakkitin Gözyaşları” serlevhalı sergimiz Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in teşrifiyle açıldı.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.