SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık. Başından beri her şey elden gitse bile nereden başlayacağımızı ve kiminle ne yapabileceğimizi esas saydık, buna devam ediyoruz. Türk varlığını her hal ü karda devam ettireceğiz. Önce yazımızı geri alacağız akabinde kaybettiğimiz her şeyimizi. Sırayı bozmuyoruz.

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin dördüncü nüshası Şair Türk İsmet Özel'in "Naat" şiiriyle açılıyor. "Saniyen Naat" şiiri içinse Bir Yusuf Masalı Girizgah kitabını bekleyeceğiz.

Özbeöz Türk yazısı olan Rik'a hattının icad edildiği Türk İstanbul'un semt isimlerinin ne mana taşıdığını anlatmaya bu sayımızda da devam ediyoruz. Türkleri tarihten silmek isteyenlerin İstanbul'a diktiği gökdelenler lehine tertip edilen seçimin karşısında Sınıf Bilinci gökdelenleri hayvan barınağı haline getirecek şuurun tezahürüdür.

Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma ve Arif Olan Anlasın başlıkları altında da Türk varlığının tek güvencesi olan Türk lisanına hizmeti boynumuza borç bilmeye devam ediyoruz.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN İKİNCİ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı ikinci sayısı çıktı.

"ŞİİR OKUMA KILAVUZU" Yeni Önsözü İle Neşredildi

TİYO Yayıncılığın onuncu kitabı Şiir Okuma Kılavuzu yeni edisyonu ile neşredilmiştir.

Anayasacılık Karmaşası Tartışmalarına Karşı Tarafımızı Gösterdiğimiz Bültenimiz Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" Paneli Yapıldı.

"Sınıf Bilinci" mecmuasının "Kış" nüshasının neşrolunması vesilesiyle tertip edilen panel 4 Şubat Cumartesi günü İstanbul Şubemizde yapıldı.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1440, Neşrolundu

İstiklâl Takviminin 1440 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.