SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık. Başından beri her şey elden gitse bile nereden başlayacağımızı ve kiminle ne yapabileceğimizi esas saydık, buna devam ediyoruz. Türk varlığını her hal ü karda devam ettireceğiz. Önce yazımızı geri alacağız akabinde kaybettiğimiz her şeyimizi. Sırayı bozmuyoruz.

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin dördüncü nüshası Şair Türk İsmet Özel'in "Naat" şiiriyle açılıyor. "Saniyen Naat" şiiri içinse Bir Yusuf Masalı Girizgah kitabını bekleyeceğiz.

Özbeöz Türk yazısı olan Rik'a hattının icad edildiği Türk İstanbul'un semt isimlerinin ne mana taşıdığını anlatmaya bu sayımızda da devam ediyoruz. Türkleri tarihten silmek isteyenlerin İstanbul'a diktiği gökdelenler lehine tertip edilen seçimin karşısında Sınıf Bilinci gökdelenleri hayvan barınağı haline getirecek şuurun tezahürüdür.

Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma ve Arif Olan Anlasın başlıkları altında da Türk varlığının tek güvencesi olan Türk lisanına hizmeti boynumuza borç bilmeye devam ediyoruz.

"DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM" Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısında Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in yazılarını hem Kur’an hem de Latin harfleri ile bulacaksınız.

"ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ" - Çelimli Çalım'ın On Beşinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.

"ŞİMDİ İSLÂM'IN SIRASI MI?" Çelimli Çalım'ın On Birinci Sayısı Çıktı!

Çelimli Çalım Mecmuamızın on birinci sayısı "ŞİMDİ İSLÂM'IN SIRASI MI?" manşeti ile  çıktı.

Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

"FAYDASIZ RANDEVU" Neşroldu

Genel Başkanımz Şair İsmet Özel’in Faydasız Yazılar, Bilinç Bile İlginç ve Tavşanın Randevusu kitapları birlikte Faydasız Randevu adıyla TİYO Yayıncılıktan neşroldu.

ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

SINIF BİLİNCİ - YAZ Nüshası Neşrolundu

SINIF BİLİNCİ mecmuamızın YAZ nüshası neşrolundu.

İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.