SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık. Başından beri her şey elden gitse bile nereden başlayacağımızı ve kiminle ne yapabileceğimizi esas saydık, buna devam ediyoruz. Türk varlığını her hal ü karda devam ettireceğiz. Önce yazımızı geri alacağız akabinde kaybettiğimiz her şeyimizi. Sırayı bozmuyoruz.

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin dördüncü nüshası Şair Türk İsmet Özel'in "Naat" şiiriyle açılıyor. "Saniyen Naat" şiiri içinse Bir Yusuf Masalı Girizgah kitabını bekleyeceğiz.

Özbeöz Türk yazısı olan Rik'a hattının icad edildiği Türk İstanbul'un semt isimlerinin ne mana taşıdığını anlatmaya bu sayımızda da devam ediyoruz. Türkleri tarihten silmek isteyenlerin İstanbul'a diktiği gökdelenler lehine tertip edilen seçimin karşısında Sınıf Bilinci gökdelenleri hayvan barınağı haline getirecek şuurun tezahürüdür.

Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma ve Arif Olan Anlasın başlıkları altında da Türk varlığının tek güvencesi olan Türk lisanına hizmeti boynumuza borç bilmeye devam ediyoruz.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın İkinci Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

DERNEĞİMİZDE BAYRAMLAŞIYORUZ

İstanbul Şubemizde Bayramın 2. günü (2 Şevval 1443 Salı) öğle namazını müteakip bayramlaşıyoruz.

URFA İSTİKLÂL MÜCAHEDESİ

Şanlıurfa şehri Türkiye’nin bir parçası değildir; Türkiye Şanlıurfa’nın büyütülmüş bir hâlidir. Eğer dünyada Türkiye diye bir yer varsa bu, Urfa’nın 780.000 kilometrekareye çıkarılmış/büyütülmüş olmasındandır.

İSTİKLÂL TAKVİMİ'NİN 1441 SENESİNE AİT NÜSHASI NEŞROLUNDU

İstiklâl Takviminin 1441 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

"ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” Çelimli Çalım'ın On İkinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.

"MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ" Çelimli Çalım On Üçüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on üçüncü sayısı "MASUN TÜRK EVİ, MEŞHUR OSMANLI KÂRHANESİ” manşeti ile  çıkıyor.

ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.