"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi, 28 Zilhicce 1442 Cumartesi, İstanbul

İstiklâl Takviminin 1443 senesine ait nüshasının neşri sebebiyle 28 Zilhicce 1442 Cumartesi günü İstanbul’da “Muvakkitin Gözyaşları” adlı bir sergi tertiplenmiştir. Başta İstiklâl Takvimleri olmak üzere derneğimizin ve TİYO Yayıncılığın neşrettiği tüm kitapların afişlerinin bulunacağı sergi öğle namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in teşrifi ile açılacak. Sergi münasebetiyle ikindi namazını müteakip de İstiklâl Korosu bir konser verecektir.

İstiklâl Takviminin 1443 Nüshasının yanı sıra Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı ve "Mecburi Kıraat" serlevhalı Türkçe neşriyatımızın ikincisi Namık Kemal’in “Vatan Yahut Silistre” kitabı ilk defa sergide okuyuculara sunulacaktır. 1443 İstiklâl Takvimi'nin neşri münasebetiyle hazırladığımız takvim tişörtleri de sergimizden temin edilebilecektir.

Muvakkitin Gözyaşları
28 Zilhicce 1442 Cumartesi (7 Ağustos 2021)
Sergi: Öğle namazını müteakip
Konser: İkindi namazını müteakip

Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu
Eyüp Merkez Mahallesi Silahtarağa Cad. No:87 Eyüp-İstanbul

NE DEDİĞİNİ BİLMEK, BİLDİĞİNİ OKUMAK, Seminer, 12 Ocak Cumartesi, Ankara

Ankara ilimizde Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Himayesinde "Ne Dediğini Bilmek, Bildiğini Okumak" serlevhalı bir seminer tertip edilmiştir.

Son On Dört Senedir Neşredilmemiş SORULUNCA SÖYLENEN’in Yeni Baskısı Yapıldı

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in son on dört senedir neşredilmemiş kitabı SORULUNCA SÖYLENEN’in yeni baskısı yapıldı.

"DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK" Çelimli Çalım'ın On Altıncı Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on altıncı sayısı "DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK” manşeti ile neşroldu.

"ŞİMDİ İSLÂM'IN SIRASI MI?" Çelimli Çalım'ın On Birinci Sayısı Çıktı!

Çelimli Çalım Mecmuamızın on birinci sayısı "ŞİMDİ İSLÂM'IN SIRASI MI?" manşeti ile  çıktı.

DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU 13 Ramazan Cumartesi Günü İstanbul'da Toplandı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Beşinci Olağan Genel Kurulu 18/05/2019 Cumartesi günü saat 15:00’da derneğimizin İstanbul Şubesinde aşağıdaki gündem ile toplandı.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın Tanıtım Toplantısı Konya'da Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.