"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi, 28 Zilhicce 1442 Cumartesi, İstanbul

İstiklâl Takviminin 1443 senesine ait nüshasının neşri sebebiyle 28 Zilhicce 1442 Cumartesi günü İstanbul’da “Muvakkitin Gözyaşları” adlı bir sergi tertiplenmiştir. Başta İstiklâl Takvimleri olmak üzere derneğimizin ve TİYO Yayıncılığın neşrettiği tüm kitapların afişlerinin bulunacağı sergi öğle namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in teşrifi ile açılacak. Sergi münasebetiyle ikindi namazını müteakip de İstiklâl Korosu bir konser verecektir.

İstiklâl Takviminin 1443 Nüshasının yanı sıra Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı ve "Mecburi Kıraat" serlevhalı Türkçe neşriyatımızın ikincisi Namık Kemal’in “Vatan Yahut Silistre” kitabı ilk defa sergide okuyuculara sunulacaktır. 1443 İstiklâl Takvimi'nin neşri münasebetiyle hazırladığımız takvim tişörtleri de sergimizden temin edilebilecektir.

Muvakkitin Gözyaşları
28 Zilhicce 1442 Cumartesi (7 Ağustos 2021)
Sergi: Öğle namazını müteakip
Konser: İkindi namazını müteakip

Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu
Eyüp Merkez Mahallesi Silahtarağa Cad. No:87 Eyüp-İstanbul

İSLÂMLA DAMGALANMIŞ VAROLUŞ NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okurken hem sağdan hem soldan başlanan kitaplarının sekizincisi olan “İSLÂMLA DAMGALANMIŞ VAROLUŞ” neşrolundu.

“Yükselen Ruh: İstiklâl Marşı ve Anayasa” Belgeselinin İstanbul'daki İlk Gösterimi Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin hazırladığı “Yükselen Ruh: İstiklâl Marşı ve Anayasa” adlı belgesel İstanbul’da ilk olarak 6 Mart 2013 Çarşamba akşamı Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde gösterildi.

"VE'L-ASR" Neşroldu

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Ve’l-Asr” ve “Neyi Kaybettiğini Hatırla” kitapları birlikte TİYO’nun 15. Kitabı olarak “Ve’l-Asr” adı ile neşroldu.

"SINIF BİLİNCİ - BAHAR"

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

ŞİİR POSTERLERİ (Posta ile gönderilebilmektedir)

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in altı şiiri poster halinde neşredildi.

“BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” Çelimli Çalım'ın On Sekizinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on sekizinci sayısı “BİZ VAV’LI TÜRK DEĞİLİZ” manşeti ile çıktı.