"TOPARLANIN GİTMİYORUZ"UN İLK CİLDİ NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Toparlanın Gitmiyoruz kitabı TİYO neşriyatına dahil oldu. Büyük boy ve üç cilt olarak neşredilen kitapta İsmet Özel'in "Sorulunca Söylenen" kitabında yer almayan mülakatları, konuk olduğu televizyon ve radyo programları, soruşturmalara verdiği cevaplar, Toparlanın Gitmiyoruz ve başka vesilelerle verdiği konferansları, basın toplantıları, paneller, seminerler ve açıkoturumlardaki tebliğleri, kitaplarına girmemiş yazıları ve sair metinleri yer alıyor. Yepyeni bir kitap olarak okur karşısına çıkan Toparlanın Gitmiyoruz'daki metinlerin büyük bir kısmı ilk defa neşrolunmakla beraber önceki edisyondaki metinlerin hataları, yanlışları, noksan ve fazlalıkları da esas kaynaklardan kontrol edilerek giderildi. Kronologik sıra gözeterek hazırladığımız Toparlanın Gitmiyoruz kitabının ilk cildi Hıristiyan takvimiyle 1965-2002 yılları arasını ihtiva ediyor. Kitabın arka kapağında şu satırlar yazılı:

"Benim ömrüm milletin milletliğe hazırlanışını önemsemekle geçti. Düşmanlarım hazırlığı baltalayanlardı. Sosyalist bir dönüşüm Türk milletinin alnını ağartacaktı. İslâmî bir dönüşüm Türk milletinin alnını ağartacaktı. Yaşadım ve üstümde ağırlığını hissetim ki, bir dönüşüm olmasın da, ne olursa olsun diyenlere Türkiye düşmanları, muvaffakiyet kapısını ardına kadar açmıştı. Bugün partiyi “aşırı sola da, aşırı sağa da karşıyız” diyenler kazanmış görünüyor. Zimmetlerinde görünen her ne ise, o, Türkiye’nin kaybettiği şeydir. Türkiye kazanacak idiyse önce kapitülasyonlu ve sonra naylonlu “müesses nizam” dönüşmek zorundaydı. Hem etnik farklılıklardan ve hem de inanç farklılıklarından doğan aksaklıkların özlenen dönüşüme fırsat vermediğini biliyorduk. Sonuç, aksaklıkların muhafaza edilmesi mukabilinde dönüşüm ihtiyacının okka altına gitmesi, olmamalıydı; ama oldu."

TİYO Yayıncılık'tan, derneğimiz şubelerinden ve kitapçılardan temin edebilirsiniz.

Genel Başkanımızın yeni kitabı "Desem Öldürürler, Demesem Öldüm" çıktı.

Derneğimizin ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in kitapları artık TİYO'dan çıkıyor!

"İLTİFAT AĞYAREDİR DOST ACI SÖYLER" Neşrolundu

TİYO Yayıncılık “Türkçeden İslâma Giriş” serisine bir telif eser daha kattı.

SAKARYA TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILIYOR, 3 KASIM CUMARTESİ

İstiklâl Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılıyor.

"TAŞLARI YEMEK YASAK" Kitabı Yeni Edisyon ile Neşredildi

TİYO Yayıncılığın dokuzuncu kitabı Taşları Yemek Yasak’ın yeni baskısı yeni kapağı ile neşrolundu.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE BİRİNCİ NÜSHA NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin ikinci merhalesindeyiz. Evvelce Güz, Kış, Bahar, Yaz olarak dört nüsha neşrettiğimiz Sınıf Bilinci’ni bu sene sekiz nüsha neşredeceğiz.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın İkinci Sayısı Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.