Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan Üç" neşrolundu. Serinin üçüncü kitabı olan "Sondan Üç" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onikinci kitabıdır.
Seneca “Başlayan her şey biter” demişti. Eğer bu hüküm isabetliyse modernliğin de sona ereceği gün gelecektir. O gün gelinceye kadar yapacağımız bir şey var mı? Evet, var. Dost edinmeği hayatın akışına tevdi etmeyelim. Mümkünse utanmayı bilenler arasından bir veya birçok dost edinelim. O zaman dünyayı değerlendirmede farklı ölçülere aşina olacağız. Yeni ölçüler bizi yeni yaşama yollarından haberdar edecektir.
TİYO Yayıncılıktan, İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinden ve kitapçılardan temin edebilirsiniz.


MUAVENET
Geçtiğimiz yaz Hindistan'ın başşehri Yeni Delhi'de iki gökdelen kaçak yapı olduğu gerekçesiyle...
HER FERDİMİZE İSTİKLÂL
Hıristiyan takvimine göre 1942 yılında bağımsız kelimesi müstakil kelimesi yerine teklif edilince Refik Halid "Bağımsız denilince göz önüne ipini koparmış yahut henüz ipi takılmış haşarı bir at veya keçi geliyor." demişti.
CENNET VATAN, EBEDİ YURT PANELİ TAM METNİ
23 Şevval 1447 (11 Nisan 2026) günü yapılan panelimizin tam metni.
İstiklâl Takvimi’nin 1438 senesine ait nüshası yeni resimleri, dersleri, temrinleriyle neşrolundu.
17.07.2010 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerimizin görev taksimatı yapıldı.
TÜRK VARLIĞINA SARILMAK - PANEL VE KONSER
"Türk Varlığına Sarılmak" paneli 28 Şevval 1443 (29 Mayıs) Pazar günü İstanbul'da yapıldı.
İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın yedinci sayısı çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.


