"Sakın, Alçakları Uğratma!" Bülteni Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.

Derneğimizin 23 Ekim 2010 tarihinde Ankara’da tertip ettiği “Uç Beyi? Uç Uç Böceği? Türksüz İslâm Kimin Neyi?” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar ile 19 Şubat 2011 tarihinde yine Ankara’da tertip ettiği “Düşünen Hindi Hatrımızı Papağana Sordurur” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar bu bültenin muhtevasını teşkil ediyor.

İstiklâl Marşı Derneği kaybettiklerimizin hatırlanmasında ve hatırlandıkça onların istirdat edilmesinde ehemmiyet görüyor. İstiklâl Marşı Derneği İstiklâl Marşı’nın kendi marşı olduğunu beyan ediyor. Ahlâken, zihnen, iktisaden alçaklıkla makam, mevki ve servet edinenlerin hesaplarını görmeyi kendine iş edindiği gibi; alçakların artık Türkiye’de iş göremediği bir geleceğe işaret ediyor: “Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın!”

Bültenimizin arka kapağında şu satırlar yazılı:

Dünyada ne kadar ömür sürdüysen onun her salisesi hesaba çekilecek. Bunu düşünen adam bugün Türkiye’de yaptıklarını asla yapamaz. “Bir gün gelecek yaptığım her şeyin hesabı sorulacak!” diyorsan, bunun içinde yaşıyorsan, Türklüğünden şüphe edilmez. O zaman Arap, Pakistanlı, Rus, Brezilyalı olamazsın; sadece Türk olursun. Çünkü Türkler bu dünya üzerinde gayr-i müslîm dünyanın hevesle, özenerek baktığı bir düzen teşkil ettiler.

İstiklâl Marşı Derneği Türkiye’nin Türkiye kalması yolunda yapılacak işlerin tayin edildiği tek merkezdir. Böyle başka bir odak ya da çevre mevcut değil. Bizİstiklâl Marşı Derneği'yiz ve hiç kimseden emir almıyoruz. Biz Türk Milleti'nin, kendi başının çaresine bakması ile beraber bütün insanların istifade edebileceği bir yol açabileceğini savunuyoruz. Hak ettiğimiz şeyi ele geçireceğiz ve bu bizim hak ettiğimiz şey dünyada yaşayan bütün insanların işine yarayacak:

Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklâl!

Bültenimizi İstiklâl Marşı Derneği'nden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.

"BAŞINI ÖRTEN KIZLAR FELSEFE BİLMELİDİR" Neşrolundu

İsmet Özel’in “Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir” kitabı Türk Yazısı ile neşrolundu.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.

GELE GELE GELDİK BİR KARA TAŞA

İçinden geçirildiğimiz karantinalı günlerin kırkı çıktığına göre üzerine konuşabilir, gücümüz yettiğince adını koyabiliriz. Kâfirlerin cenneti, Mü’minlerin zindanı bu dünyada cereyan eden katakulli, düzenbazlık, dolandırıcılık ve yalanların aslını öğrenmek bunların...

PAZAR OLA RAMAZAN KUMANYALARI

Pazar Ola iki çeşit ramazan kumanyası hazırlamıştır

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.

Genel Başkanımızın yeni kitabı "Desem Öldürürler, Demesem Öldüm" çıktı.

Derneğimizin ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in kitapları artık TİYO'dan çıkıyor!

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE ALTINCI NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin yeni nüshası neşrolundu. Bu cümleyi "Sınıf Bilinci’nin yeni muskası" diye kursak yadırganacaktı. Halbuki muska kelimesi nüshanın dilimizde aldığı başka bir şekildir.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Kapağı ile Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni kapaklı yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.