"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.

İstiklâl Marşı Derneği, icra ettiği her bir faaliyeti yapılması kaçınılmaz olduğu için yaptı, yapıyor. Bugüne kadar söylenmesi kaçınılmaz sözler söyledi. Kaçınılmazdı; çünkü “son ocak” vasfıyla kuruldu. Bundan dolayı her bir faaliyeti, zaruretlerin merkezden muhite doğru yapılan sıralaması şeklinde oldu. Çünkü istiklâl, zarurî olanları toparlayarak, yüklenip götürmek manasına geliyordu.

Türk gerçeği hem bir haklılığı temsil eder hem de varlığı hiç kimse tarafından inkâr edilemez bir vakıadır. Bu tarihî gerçekten bilhassa Türkleri uzak tutabilmek için işleyen bir mekanizma bugün Türkiye’de kimlik bunalımıyla meyvesini verdi. İstiklâl Marşı Derneği başından beri bu hipnozu bozmak üzere mücadele verdi, faaliyetlerini sıraladı. Katkat örtüler kullanarak varlığını sürdüren küfür bundan sonra İstiklâl Marşı Derneği’nin söylediklerini çarpıtarak ancak Türk milletini aldatabilecek. Geldiğimiz/getirildiğimiz yerde yalın, temiz ve acımasız bir gerçeği; Türk gerçeğini görmek zaruret, Müslüman kalabilmek için giderek bir mecburiyettir. Gerçek ise yalanlar gibi tatlı değil, her zaman acıdır. Bugün acı ve acımasız olan Türk gerçeğine bîgane kalmak; tatlı olan Amerikan yalanının kollarında huzur bulmakla neticelendi, neticeleniyor. Yalın, temiz ve acımasız olan bir gerçeği reddedenler; demokrasi, insan hakları, özgürlükler adı altında paketlenmiş bir püsküllü yalana boyun eğmek mecburiyetindedirler. Türk gerçeğine kendini kapatanlar için bu mecburiyet, tarihin bir icbarıdır. Çünkü; “Türkleşmek yahut Amerikanlaşmak; üçüncü bir yol yok!”

İstiklâl Marşı Derneği’nin 18 Aralık 2010 tarihinde Ankara’da tertip ettiği “Türk Gerçeği: Yalın / Temiz / Acımasız” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar ile 16 Nisan 2011 tarihinde İzmir’de tertip ettiği “Türk Türk’e Boyun Eğmez, Eğik Boyunla Türk Olunmaz” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar bu bültenin muhtevasını teşkil ediyor.

Müslüman’san: Korkma! Bu bir Türk gerçeği!

Kâfirsen: Kork! Yalın, Temiz, Acımasız: Türk gerçeği!

Bültenimizi şubelerimizden ve TİYO Yayıncılıktan temin edebilirsiniz.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık.

URFA İSTİKLÂL MÜCAHEDESİ

Şanlıurfa şehri Türkiye’nin bir parçası değildir; Türkiye Şanlıurfa’nın büyütülmüş bir hâlidir. Eğer dünyada Türkiye diye bir yer varsa bu, Urfa’nın 780.000 kilometrekareye çıkarılmış/büyütülmüş olmasındandır.

"Türkleşmek Yahut Amerikanlaşmak; Üçüncü Bir Yol Yok!"

"Türkleşmek Yahut Amerikanlaşmak; Üçüncü Bir Yol Yok!" paneli İstanbul'da yapıldı.

"DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK" Çelimli Çalım'ın On Altıncı Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on altıncı sayısı "DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK” manşeti ile neşroldu.

MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI RİSALESİ NEŞROLUNDU!

"MUVAKKİTİN GÖZYAŞLARI" risalesi aynı adlı sergimizin açılışında temin edilebilecektir.

"SINIF BİLİNCİ" MECMUAMIZIN RAMAZAN NÜSHASI NEŞROLUNDU!

Sınıf Bilinci Ramazan nüshası Ramazan-ı Şerif'in bir gelenek, bir kültür mirası olarak algılanması karşısında hem şeklen hem de mahiyeti itibariyle...

İstiklâl Marşı Derneği Yeni Yönetim Kurulunun görev taksimatı yapıldı

17.07.2010 tarihinde yapılan Genel Kurulumuzun ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyelerimizin görev taksimatı yapıldı.

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Neşredildi

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ” neşredildi.