"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.

İstiklâl Marşı Derneği, icra ettiği her bir faaliyeti yapılması kaçınılmaz olduğu için yaptı, yapıyor. Bugüne kadar söylenmesi kaçınılmaz sözler söyledi. Kaçınılmazdı; çünkü “son ocak” vasfıyla kuruldu. Bundan dolayı her bir faaliyeti, zaruretlerin merkezden muhite doğru yapılan sıralaması şeklinde oldu. Çünkü istiklâl, zarurî olanları toparlayarak, yüklenip götürmek manasına geliyordu.

Türk gerçeği hem bir haklılığı temsil eder hem de varlığı hiç kimse tarafından inkâr edilemez bir vakıadır. Bu tarihî gerçekten bilhassa Türkleri uzak tutabilmek için işleyen bir mekanizma bugün Türkiye’de kimlik bunalımıyla meyvesini verdi. İstiklâl Marşı Derneği başından beri bu hipnozu bozmak üzere mücadele verdi, faaliyetlerini sıraladı. Katkat örtüler kullanarak varlığını sürdüren küfür bundan sonra İstiklâl Marşı Derneği’nin söylediklerini çarpıtarak ancak Türk milletini aldatabilecek. Geldiğimiz/getirildiğimiz yerde yalın, temiz ve acımasız bir gerçeği; Türk gerçeğini görmek zaruret, Müslüman kalabilmek için giderek bir mecburiyettir. Gerçek ise yalanlar gibi tatlı değil, her zaman acıdır. Bugün acı ve acımasız olan Türk gerçeğine bîgane kalmak; tatlı olan Amerikan yalanının kollarında huzur bulmakla neticelendi, neticeleniyor. Yalın, temiz ve acımasız olan bir gerçeği reddedenler; demokrasi, insan hakları, özgürlükler adı altında paketlenmiş bir püsküllü yalana boyun eğmek mecburiyetindedirler. Türk gerçeğine kendini kapatanlar için bu mecburiyet, tarihin bir icbarıdır. Çünkü; “Türkleşmek yahut Amerikanlaşmak; üçüncü bir yol yok!”

İstiklâl Marşı Derneği’nin 18 Aralık 2010 tarihinde Ankara’da tertip ettiği “Türk Gerçeği: Yalın / Temiz / Acımasız” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar ile 16 Nisan 2011 tarihinde İzmir’de tertip ettiği “Türk Türk’e Boyun Eğmez, Eğik Boyunla Türk Olunmaz” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar bu bültenin muhtevasını teşkil ediyor.

Müslüman’san: Korkma! Bu bir Türk gerçeği!

Kâfirsen: Kork! Yalın, Temiz, Acımasız: Türk gerçeği!

Bültenimizi şubelerimizden ve TİYO Yayıncılıktan temin edebilirsiniz.

"BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ" Neşredildi

"İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” serlevhalı konuşmalarının tümü derlenip “BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” adıyla neşredildi.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE ALTINCI NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin yeni nüshası neşrolundu. Bu cümleyi "Sınıf Bilinci’nin yeni muskası" diye kursak yadırganacaktı. Halbuki muska kelimesi nüshanın dilimizde aldığı başka bir şekildir.

ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı.

"Küfrün İhsanı Olmaz" Kitabı Çıktı

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in  “Desem Öldürürler, Demesem Öldüm” kitabı ile başlattığı serinin ikinci kitabı "Küfrün İhsanı Olmaz" TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"ÜÇ MESELE"nin Gözden Geçirilmiş Yeni Baskısı Çıktı

TİYO’nun ikinci kitabı ÜÇ MESELE  gözden geçirilmiş yeni baskısı yapıldı. TİYO Yayınlarından ve kitabevlerinden temin edilebilecek kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

BİR YUSUF MASALI
TÜRK YAZISIYLA NEŞROLUNDU!

İsmet Özel'in Türk milletinin şairi olarak Bir Yusuf Masalı'nı 1967 yılında yazmaya karar verdiğini...