"Hak, Hakikat, Hakk'a Tapan Türk Milleti" Bültenimiz Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği'nin dördüncü bülteni "HAK, HAKİKAT, HAKK'A TAPAN TÜRK MİLLETİ" neşredildi.

İstiklâl Marşı Derneği, icra ettiği her bir faaliyeti yapılması kaçınılmaz olduğu için yaptı, yapıyor. Bugüne kadar söylenmesi kaçınılmaz sözler söyledi. Kaçınılmazdı; çünkü “son ocak” vasfıyla kuruldu. Bundan dolayı her bir faaliyeti, zaruretlerin merkezden muhite doğru yapılan sıralaması şeklinde oldu. Çünkü istiklâl, zarurî olanları toparlayarak, yüklenip götürmek manasına geliyordu.

Türk gerçeği hem bir haklılığı temsil eder hem de varlığı hiç kimse tarafından inkâr edilemez bir vakıadır. Bu tarihî gerçekten bilhassa Türkleri uzak tutabilmek için işleyen bir mekanizma bugün Türkiye’de kimlik bunalımıyla meyvesini verdi. İstiklâl Marşı Derneği başından beri bu hipnozu bozmak üzere mücadele verdi, faaliyetlerini sıraladı. Katkat örtüler kullanarak varlığını sürdüren küfür bundan sonra İstiklâl Marşı Derneği’nin söylediklerini çarpıtarak ancak Türk milletini aldatabilecek. Geldiğimiz/getirildiğimiz yerde yalın, temiz ve acımasız bir gerçeği; Türk gerçeğini görmek zaruret, Müslüman kalabilmek için giderek bir mecburiyettir. Gerçek ise yalanlar gibi tatlı değil, her zaman acıdır. Bugün acı ve acımasız olan Türk gerçeğine bîgane kalmak; tatlı olan Amerikan yalanının kollarında huzur bulmakla neticelendi, neticeleniyor. Yalın, temiz ve acımasız olan bir gerçeği reddedenler; demokrasi, insan hakları, özgürlükler adı altında paketlenmiş bir püsküllü yalana boyun eğmek mecburiyetindedirler. Türk gerçeğine kendini kapatanlar için bu mecburiyet, tarihin bir icbarıdır. Çünkü; “Türkleşmek yahut Amerikanlaşmak; üçüncü bir yol yok!”

İstiklâl Marşı Derneği’nin 18 Aralık 2010 tarihinde Ankara’da tertip ettiği “Türk Gerçeği: Yalın / Temiz / Acımasız” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar ile 16 Nisan 2011 tarihinde İzmir’de tertip ettiği “Türk Türk’e Boyun Eğmez, Eğik Boyunla Türk Olunmaz” başlıklı tartışmalı konferansta yapılan konuşmalar bu bültenin muhtevasını teşkil ediyor.

Müslüman’san: Korkma! Bu bir Türk gerçeği!

Kâfirsen: Kork! Yalın, Temiz, Acımasız: Türk gerçeği!

Bültenimizi şubelerimizden ve TİYO Yayıncılıktan temin edebilirsiniz.

"ŞİMDİ İSLÂM'IN SIRASI MI?" Çelimli Çalım'ın On Birinci Sayısı Çıktı!

Çelimli Çalım Mecmuamızın on birinci sayısı "ŞİMDİ İSLÂM'IN SIRASI MI?" manşeti ile  çıktı.

"RASULÜ EKREM SÖYLEDİ İŞİTEN TÜRK OLDU" Neşrolundu

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı Türkçe’den İslâm’a Giriş serisinin üçüncü kitabı olan ve dört ciltten müteşekkil “Rasulü Ekrem Söyledi İşiten Türk Oldu” neşrolundu.

NE DEDİĞİNİ BİLMEK, BİLDİĞİNİ OKUMAK, Seminer, 12 Ocak Cumartesi, Ankara

Ankara ilimizde Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Himayesinde "Ne Dediğini Bilmek, Bildiğini Okumak" serlevhalı bir seminer tertip edilmiştir.

HANYALI KONYA Mecmuamızın 7. Sayısı Çıktı

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının yedinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan "İsmet Özel’in Hangi Cehennemde Olduğu Kimsenin Umurunda Değilse Benim Hiç Değil" manşetiyle çıktı.

İSTİKLÂL MARŞI NASRULLAH CAMİİ'NİN İÇİNDE DEĞİL ANCAK AVLUSUNDA OKUTULDU

Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.

ŞUBE GENEL KURULLARI

İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinin Olağan Genel Kurulları Şube Merkezlerinde yapılacaktır.