ÇELİMLİ ÇALIM ÇIKTI!
“Çelimli Çalım yazılarıyla dertlenen veyahut ferah­lık bulan bizim takımda; kendine çalım atıldığını hisseden ise karşı takımda olduğunu zımnen kabul etmiş sayılır. Ama bu bir futbol maçı değildir. Bizim takımda satılık veya kiralık mefhumu yok. İstiklâl Marşı Derneği mecraında söylenen ve söylenecek her söz hem zaviye itibariyle hem de muhteva iti­bariyle başka mecralarda söylenemeyeceği için var.”

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk mecmuası “Çelimli Çalım” neşredilmeye başlandı. Mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımızın "YÜK" adlı konuşmaları yer alıyor. Her ayın ilk haftası dağıtımına başlanacak “Çelimli Çalım”ın ilk sayısı bu Cuma  günü (11.07.2014) çıkacak.

Dergimizi dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılıktan ve kitapçılardan temin edebilirsiniz. Temin ile ilgili bizlerle celimlicalim@gmail.com adresinden irtibat kurabilirsiniz.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE YEDİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci kafirlerin dayattığı gündemden azade ve Müslümanlığımıza sahip çıkmak meselesini esas sayarak gürültüsüz patırtısız yoluna devam ediyor.

"DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK" Çelimli Çalım'ın On Altıncı Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on altıncı sayısı "DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK” manşeti ile neşroldu.

1439 İstiklâl Takvimi Neşrolundu

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

"Sakın, Alçakları Uğratma!" Bülteni Çıktı

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı dördüncü bülten "Sakın, Alçakları Uğratma!" çıktı.

SAKARYA TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILIYOR, 3 KASIM CUMARTESİ

İstiklâl Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılıyor.

"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR
YENİ KİTAP

İsmet Özel'in her birini tek bir kitap olarak tasarladığı ve İstiklal Marşı Derneği portalinde yayınlanan "Homeros'tan Karl Marx'a Şiirin Türk Tarihi", "Türküm Doğruyum İntikamım Ülkemdir", "Tersinden Edebiyat Tarihi" ve "Önce Namazdan Soracaklar"...