"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.

“Türkiye’nin AKP’den zarar gördüğünü söylemek de yanlış, Türkiye’nin AKP’den fayda gördüğünü de söylemek yanlış. Yani böyle bir şey yok. Kimsenin Türklere bir şey bıraktığı yok. Hepinizin bildiği bir şey, bütün bu alınan tedbirlere rağmen bir şekilde 1 Mart tezkeresinin geçmemiş olması o tezkereye hayır diyenlerin siyasî hayatlarının sona ermesi ile sonuçlandığını söylüyorlar. Onları bir daha mecliste kimse görmedi diyorlar.”

İçindekiler :
İsmet Özel – İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli! (Mülakat)
Durmuş Küçükşakalak - Namazda Gözü Olmayan Mabedin Göğsünden Ne Anlar?
Gökhan Göbel - Cim Karnında Bir Nokta
Yahya Çiftci - Yeni Türkiye’nin Temelleri
Mustafa Deveci – Bir Vatansızlaştırma Teklifi Olarak ‘Yeni Türkiye’
Sinan Şahin - Paranın Fıkdanı
Hazırlayan: Gökhan Göbel - YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye – 3
Mehmet Keloğlu - Şeytanın Hilesi Zayıftır
Mehmet Ali Yeşil - O Zaman Atlıydık
Özcan Çam – Müslümanların Müslümanlıkları Neyi İzah Ediyor?
Mustafa Tosun – Tesirde Israrcıyız
Lütfi Özaydın – Sürüsüne Bereket
D.Celaleddin Kavas – Türkiye Kaç Seçim Geçirdi?- Millî ve İradî Son İki Seçim
Enes Aksu – Kızdan Kızlık Alma
D.Celaleddin Kavas – Gezi’nin Mirası Kime Kalacak?
Oruç Özel - Burada Bir Cami Vardı - Mimar Ayas Camii

"Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur" Neşrolundu

Derneğimizin Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Özaydın’ın “Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur” kitabı Türkçenin Kur’an-ı Kerim’den neşet etmiş bir lisan olduğunu kelimeler ve Türk hayatı üzerinden izah ediyor.

BİR YUSUF MASALI
TÜRK YAZISIYLA NEŞROLUNDU!

İsmet Özel'in Türk milletinin şairi olarak Bir Yusuf Masalı'nı 1967 yılında yazmaya karar verdiğini...

"CUMA MEKTUPLARI I" Neşrolundu

1989 senesinde birincisi neşredilen Cuma Mektupları kitaplarının ilk beş cildi gözden geçirilip tek bir ciltte toplandı.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE SEKİZİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU!

8. nüshamız İsmet Özel’in “Kaçmak İsterken Vuruldu” şiiriyle açılıyor. Devamında bir de şiirin lugatçesi var.

6. OLAĞAN GENEL KURUL, 28 Şevval Pazar, İstanbul

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapılacaktır.

İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.