"ÇELİMLİ ÇALIM"IN DÖRDÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

Derneğimizin yayınladığı "Çelimli Çalım" mecmuamızın dördüncü sayısı çıktı. Mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in "Yük" başlıklı konuşmalarının ikincisinin ilk kısmı yayınlanıyor.

"Türkiye ile İsrail arasında cereyan eden hadiselere dair konuşulanlar bu münasebetlerin istikametine dair bir şey söylüyor mu? Biri diğerinden 25 yıl daha genç bu iki ülke arasındaki münasebetlerde, başka ülkelerin birbirleri ile münasebetlerinden farklı bir mahiyet olduğunu herkes sezebiliyor, ancak bunu tarif etmek güç.  Gizli tutulmasına gerek görülmemiş olan anlaşmalara ve aslında gayet sıkı-fıkı olan münasebetlere biraz daha yakından bakınca, söylenenlerle olup bitenler arasında sadece devasa bir mesafe değil, keskin zıtlıklar olduğu da görünebiliyor. Çelimli Çalım bunların görülmesine yardım edecek bir dosya hazırladı. Görünen o ki son yıllarda havası soğuk ve sağnak yağışlıymış gibi hissetirilen AKP - İsrail ilişkileri aslında şemsiyenin altında samimiyetin zirve yaptığı yıllar olmuş. Gizli tutulanları varın siz düşünün."

İçindekiler :
İsmet Özel – "Yük", “İnsanlar ikiye ayrılıyor: Kendini borçlu sayanlar ve alacaklı sayanlar”
Durmuş Küçükşakalak - Sahtekâr Dindarlara Sıfatsız Müslümanlık
Gökhan Göbel - Kahramanların Lisanı
Türkiye – İsrail İlişkileri : Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda
Hazırlayanlar : Hakkı Acar, Durmuş Küçükşakalak, Gökhan Göbel, Faysal Toprak, D.Celaleddin Kavas
Mustafa Deveci – Cumhuriyet Kurulmadı İlân Edildi
Mehmet Ali Yeşil - O Zaman Atlıydık (II)
Özcan Çam – Türkiye Gerçeği Kimin Gerçeği?
Hazırlayan: Gökhan Göbel - YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye – 4
Lütfi Özaydın – Bitmek, Gecelemek, Beyt ve Nâkıs Fiillere Dair
Mustafa Tosun – Beş Şeye Dair Üç Mesele (I)
Yahya Çiftci – Yakın Tarihe Uzak Durmayalım
D.Celaleddin Kavas – Algı Operasyonu
Hakkı Acar – Aşılar Hakkında Ne Biliyoruz?
Enes Aksu – Allah Adı Olsa Her İşin Önü Hergiz Ebter Olmaya Ânın Sonu
Oruç Özel – Burada Bir Cami Vardı, "Minaresi Ayrı Camiler"

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.

SINIF BİLİNCİ - BAHAR Çıktı

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.

"OF NOT BEING A JEW" Kitabının Yeni Genişletilmiş Özel Baskısı Yapıldı

OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

"RASULÜ EKREM SÖYLEDİ İŞİTEN TÜRK OLDU" Neşrolundu

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı Türkçe’den İslâm’a Giriş serisinin üçüncü kitabı olan ve dört ciltten müteşekkil “Rasulü Ekrem Söyledi İşiten Türk Oldu” neşrolundu.

"CUMA MEKTUPLARI II" Neşrolundu

Cuma Mektupları II: Yeni edisyon ve yeni önsöz ile tek ciltte toplandı.

KALIN TÜRK Kitabının İlaveli Katmerli Yeni Baskısı

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in KALIN TÜRK kitabının “Gözden Geçirilmiş, Katmerli, İlaveli” yeni baskısı yapıldı.

"SINIF BİLİNCİ" Kitabı Neşroldu!

Derneğimizin hazırladığı "SINIF BİLİNCİ" kitabının "GÜZ" nüshası neşroldu.