"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı "Türkçe'den İslam'a Giriş" Serimizin ikinci kitabı "YAZIMIZ" neşroldu.

Yazımızın elimizden alınmasının arefesinde Asmai Yusuf Samih'in 1927'de kaleme alıp neşrettiği bu kitap, Latin harflerini başımıza saranların niyet ve gayelerini teşhir etmesinden maada; yazının tarihini ihtiva etmesi, yazı-din-millet-modernleşme meselelerine dair zihin açıcı izahlar getirmesi bakımından da pek müstefiddir. Bu münasebetle eser, hem asıl harfleriyle hem de Latin harfleriyle yeniden tab? ve neşredilmiş, çift kapaklı olarak hazırlanmıştır.

Müellifin hayatını ve kitaplarını anlatan birer yazı ile bir de takriz ilave ettiğimiz kitap, 8 Kasım Cumartesi günü Konya'da tertip ettiğimiz "Kafirler ve Türk Milliyetçileri" Seminerinden kurulacak kitap sergisinden temin edilecektir.

Kitabın takrizinin bir kısmı şöyledir:

Türkçe'nin İslâm harflerinden başka bir yazı ile imlâsı ve ifadesi mümkün olmadığı için Kur’ân harflerine rücu etmemiz, lisanımızın geleceği ve selâmeti cihetiyle artık elzemdir. Bunun Türkiye’nin bekasını isteyen ve Türk Milleti’nin tarihten silinmesini arzu etmeyenler tarafından artık anlaşılması gerekir. Kur’ân harfleri ile münasebetimiz nispetinde Türklük, Türkiye ve Türk milleti dünyada mevcudiyetini hissettirecektir. Çünkü bu üç mefhum bütün varlığını İslâm’a borçludur.

"ANADİLE EĞİLİM" Kitabı Neşroldu

İstiklâl Marşı Derneği olarak hem Kur’an okumayı hem de Türkçe okuma yazmayı öğrenip ve öğretebileceğimiz bir kitap hazırladık.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık.

"DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM" Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısında Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in yazılarını hem Kur’an hem de Latin harfleri ile bulacaksınız.

"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

"VERME, DÜNYALARI ALSAN DA BU CENNET VATANI"

Misak-ı Milli haritalı ve Türk yazısıyla matbu harflerle neşrettiğimiz İstiklâl Marşı...

"BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ" Neşredildi

"İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” serlevhalı konuşmalarının tümü derlenip “BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” adıyla neşredildi.

"FAYDASIZ RANDEVU" Neşroldu

Genel Başkanımz Şair İsmet Özel’in Faydasız Yazılar, Bilinç Bile İlginç ve Tavşanın Randevusu kitapları birlikte Faydasız Randevu adıyla TİYO Yayıncılıktan neşroldu.