ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı. Bu nüshası 32 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in « Yük » başlıklı konuşmalarının ikincisinin ikinci kısmı yayınlanmıştır.

1916’da Mekke ve  1919’da Medine’yi terk etmek zorunda kaldığımızda bir vatanımızın olması için dua ettik. Akabinde Türkiye diye bir vatanımız oldu. Geride kalan Türk toprakları Ortadoğu adıyla beynelmilel şekavet şebekesinin eline geçmişti. Asıl vatanımızın Kâbe olduğunu söylüyoruz. Asıl vatanımıza kavuşmadan başımızın göğe ermeyeceğinin, yaramızın asla sağaltılmayacağının bilincindeyiz. Bu gayeye matuf olmak üzere bugün Türkiye ile Mekke ve Medine arasındaki coğrafyanın dillerde çok dolaşan tabirle “Ortadoğu bataklığı” haline gelmesinin izini de sürebileceğiniz bir kronoloji hazırladık.

İçindekiler :
İsmet Özel – "Yük" - “Türkiye’nin Hayatiyeti Batı Medeniyeti’nin Çöküşüne Gider”
Durmuş Küçükşakalak - Kim IŞİD’in Neresine Düşer?
Fikret Demir – Allah’a İsyanda Mahlûka İtaat Haramdır
Türkiye’nin Ortadoğu’su Ortadoğu’nun Türkiye’si
Hazırlayanlar: Gökhan Göbel, Hakkı Acar, Kasım Çakırkaya
Gökhan Göbel – “Beynelmilel Şekavet”
D.Celaleddin Kavas – Gangs Of New York
Gökhan Göbel - Mola! Şedelere Dikat Et!
Lütfi Özaydın – Erimek - Arı ve Türkçenin Sarf ve Nahvine Dair
Hazırlayan: Gökhan Göbel - YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye – 5
Özcan Çam – Şâfî Türk’ten Otist Alman’a Otist Alman’dan Şâfî Türk’e
Yağız Gönüler – İstanbul’un ?’si
Mustafa Tosun – Medeniyet
Enes Aksu – Kıble Hortum Diyalektiği
Mehmet Ali Yeşil - Atın Bahtsızı Sadece Arabaya mı Düşer?
Mustafa Deveci – Hâkimiyet Bilâ Kayd ü Şart Türk Milletinindir
Yahya Çiftci - Türküm Doğruyum
Oruç Özel - Burada Bir Cami Vardı, "Nallı Mescidi"
İstiklâl Marşı Derneği’nden Haberler : Çelimli Çalım : Kimin Çalımı Kime ?

HANYALI KONYA - 6. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuamızın altıncı sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Göründüğü Kadar Görülmeyen Tarihi » manşetiyle çıktı.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"FAYDASIZ RANDEVU" Neşroldu

Genel Başkanımz Şair İsmet Özel’in Faydasız Yazılar, Bilinç Bile İlginç ve Tavşanın Randevusu kitapları birlikte Faydasız Randevu adıyla TİYO Yayıncılıktan neşroldu.

"BUNDAN AHSEN TAKVİM BULAMAYACAKSINIZ" - TAKVİM RİSALESİ

Derneğimizin hazırladığı "Takvim Risalesi" neşrolundu.

Son Onüç Senede Yayınlanmamış "İrtica Elden Gidiyor" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

Genel Başkanımız İsmet Özel'in son onüç senede yayınlanmamış olan "İrtica Elden Gidiyor" kitabının gözden geçirilmiş yeni baskısı TİYO Yayınlarından çıktı.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.