ÇELİMLİ ÇALIM'IN SEKİZİNCİ SAYISI ÇIKTI

Çelimli Çalım Mecmuamızın sekizinci sayısı çıktı.

Türk aleyhine dünyanın her yerinde, her kilometre karesinde dolap döndürülüyor. Dolabın dönmesinden duyulan memnuniyet hem dolabı döndürenlere aittir, hem de dolap dingiliyle birlikte ve kendi etrafında fırıldak gibi dönen ahmak sürüsüne. Türkler kendi başlarına ne geldiğinden haberdar mıdırlar? Türk aleyhine dolap çevirenlerin hangi namussuzlar olduğunu biliyorlar mı? Başkalarını bilmem; ama bir Türk, kalın bir Türk olarak ben biliyorum: Mahut namussuz makulesi kampının bir yanını kendileri “sahip” denilerek çağırılanlar, yani yerkürenin hegemon sahipleri dolduruyor. Kampın daha geniş diğer yanında ise hegemonyanın sâlikleri var. Dolap fırdolayı dönüyor. Döndükçe hızını artırıyor.

Sekizinci sayının içindeki yazılar ise şu şekildedir:

İsmet Özel, "YÜCE PEYGAMBERİMİZE KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEYE ZİNHAR KEFERE! VAR MI BİZİM BİR LÂFIMIZ ONLARINKİNE?"
Durmuş Küçükşakalak, "MAL BULMUŞ MAĞRİBÎLER CİHADINI PARİS’TE EYLER"
Özcan Çam, "A-MERDE-RİKA"
Mustafa Deveci, "ÇEK Bİ ÇARLI!"
Mustafa Tosun, "OY GİRESUN, BULANCAK BU İŞ NASIL OLACAK"
Gökhan Göbel, "ELİF MİKTARI"
Fikret Demir, "EHL-İ KIBLE TEKFİR EDİLEMEZ"
Hakkı Acar, "FRANSA’NIN DE GAULLE’Ü AMERIKA’NIN ŞİŞMAN TAVUĞU"
Lütfi Özaydın, "TÜRK TALEB ETTİ, ARZU ETTİ, MURAD ETTİ, İŞTİYAK ETTİ, MÜŞTAK OLDU, DUA ETTİ, ALLAH “İSTE”Yİ İHSAN ETTİ"
Mehmet Keloğlu, "DARB-I MESELLERİN HAYATIMIZDAKİ YERİ"
Bünyamin Özdemir, "SES’Lİ SÖZ’LÜ YAZI’LI KELİMELER"
"YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye - 8" Hazırlayan: Gökhan Göbel
Mehmet Ali Yeşil, "KIRAT’IN DEĞERİN SORARSIN KAÇA…"
Yahya Çiftçi, "SİVAS’DAN MEKKE’YE GİTMEK"
Oruç Özel, "Nefes Kesen Ayasofya Kime Nefes Aldırmaz?"
"Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı" Bernard Lazare, Tercüme: Serhat Toksöz,
Muammer Parlar, "İŞİTTİĞİNİ HATIRLA"

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Kapağı ile Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni kapaklı yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

"TÜRK OLAMADIYSAN OLDUN AMERİKALI" Kitabının Yeni Baskısı Neşrolundu

"Türk Olamadıysan Oldun Amerikalı” İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem soldan başlanan altı kitabının üçüncüsüdür.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1442 - YEPYENİ PORTALIMIZDA YEPYENİ İSTİKLÂL TAKVİMİ

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız demiştik.  İstiklâl Marşı Derneği dokuz sene sonra ilk defa matbu olarak İstiklâl Takvimi neşretmiyor.

"ÜÇ MESELE"nin Gözden Geçirilmiş Yeni Baskısı Çıktı

TİYO’nun ikinci kitabı ÜÇ MESELE  gözden geçirilmiş yeni baskısı yapıldı. TİYO Yayınlarından ve kitabevlerinden temin edilebilecek kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

"ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ" - Çelimli Çalım'ın On Beşinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.