ÇELİMLİ ÇALIM'IN SEKİZİNCİ SAYISI ÇIKTI

Çelimli Çalım Mecmuamızın sekizinci sayısı çıktı.

Türk aleyhine dünyanın her yerinde, her kilometre karesinde dolap döndürülüyor. Dolabın dönmesinden duyulan memnuniyet hem dolabı döndürenlere aittir, hem de dolap dingiliyle birlikte ve kendi etrafında fırıldak gibi dönen ahmak sürüsüne. Türkler kendi başlarına ne geldiğinden haberdar mıdırlar? Türk aleyhine dolap çevirenlerin hangi namussuzlar olduğunu biliyorlar mı? Başkalarını bilmem; ama bir Türk, kalın bir Türk olarak ben biliyorum: Mahut namussuz makulesi kampının bir yanını kendileri “sahip” denilerek çağırılanlar, yani yerkürenin hegemon sahipleri dolduruyor. Kampın daha geniş diğer yanında ise hegemonyanın sâlikleri var. Dolap fırdolayı dönüyor. Döndükçe hızını artırıyor.

Sekizinci sayının içindeki yazılar ise şu şekildedir:

İsmet Özel, "YÜCE PEYGAMBERİMİZE KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEYE ZİNHAR KEFERE! VAR MI BİZİM BİR LÂFIMIZ ONLARINKİNE?"
Durmuş Küçükşakalak, "MAL BULMUŞ MAĞRİBÎLER CİHADINI PARİS’TE EYLER"
Özcan Çam, "A-MERDE-RİKA"
Mustafa Deveci, "ÇEK Bİ ÇARLI!"
Mustafa Tosun, "OY GİRESUN, BULANCAK BU İŞ NASIL OLACAK"
Gökhan Göbel, "ELİF MİKTARI"
Fikret Demir, "EHL-İ KIBLE TEKFİR EDİLEMEZ"
Hakkı Acar, "FRANSA’NIN DE GAULLE’Ü AMERIKA’NIN ŞİŞMAN TAVUĞU"
Lütfi Özaydın, "TÜRK TALEB ETTİ, ARZU ETTİ, MURAD ETTİ, İŞTİYAK ETTİ, MÜŞTAK OLDU, DUA ETTİ, ALLAH “İSTE”Yİ İHSAN ETTİ"
Mehmet Keloğlu, "DARB-I MESELLERİN HAYATIMIZDAKİ YERİ"
Bünyamin Özdemir, "SES’Lİ SÖZ’LÜ YAZI’LI KELİMELER"
"YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye - 8" Hazırlayan: Gökhan Göbel
Mehmet Ali Yeşil, "KIRAT’IN DEĞERİN SORARSIN KAÇA…"
Yahya Çiftçi, "SİVAS’DAN MEKKE’YE GİTMEK"
Oruç Özel, "Nefes Kesen Ayasofya Kime Nefes Aldırmaz?"
"Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı" Bernard Lazare, Tercüme: Serhat Toksöz,
Muammer Parlar, "İŞİTTİĞİNİ HATIRLA"

"ÜÇ MESELE"nin Gözden Geçirilmiş Yeni Baskısı Çıktı

TİYO’nun ikinci kitabı ÜÇ MESELE  gözden geçirilmiş yeni baskısı yapıldı. TİYO Yayınlarından ve kitabevlerinden temin edilebilecek kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın Tanıtım Toplantısı Konya'da Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:

HANYALI KONYA - 6. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuamızın altıncı sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Göründüğü Kadar Görülmeyen Tarihi » manşetiyle çıktı.

KALIN TÜRK Kitabının İlaveli Katmerli Yeni Baskısı

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in KALIN TÜRK kitabının “Gözden Geçirilmiş, Katmerli, İlaveli” yeni baskısı yapıldı.

TERSİNDEN EDEBİYAT TARİHİ

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni yazı dizisi "TERSİNDEN EDEBİYAT TARİHİ" her cuma günü internet portalımızda yayınlanacaktır.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

SINIF BİLİNCİ - YAZ Nüshası Neşrolundu

SINIF BİLİNCİ mecmuamızın YAZ nüshası neşrolundu.