ANAYASAYA YAMALANMAKTAN
ANAYASA YAMALAMAĞA VE/VEYA
YAMALANMANIN ANAYASASINA - Çelimli Çalım'ın Dokuzuncu Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım mecmuamızın dokuzuncu sayısı çıktı.

"ANAYASAYA YAMALANMAKTAN
ANAYASA YAMALAMAĞA VE/VEYA
YAMALANMANIN ANAYASASINA" manşetini haiz dokuzuncu sayının içindeki yazılar şöyledir:

İsmet Özel, “BİR MİLLETİN ÜMİDİ YOKSA KENDİSİ DE YOKTUR.”- II
Durmuş Küçükşakalak, "YAMAYASA"
Gökhan Göbel, "YAŞAR NE YASAR NE YASAMAZ"
Mustafa Tosun , "VARSAYALIM, YOKUZ"
Halit Çete , "HUKUK VE DİLİN İNKILABI"
Muammer Parlar , "BİZE YASA..."
Halil Özkan, "CÂRÎ BELÂNIN AĞIZ TADI"
Özcan Çam , "DİŞLEK ANAYASA VERSUS TEK DİŞLİ CANAVAR"
Lütfi Özaydın , "KADER KADAR KAZANMANIN İKTİZASI VEYA NASİBİNDE NE VARSA KISMETİN KAZASI"
Dadaşhan Celaleddin Kavas, "ÇAKMAK HATTI KİME KARŞI TESİS EDİLDİ?"
Hakkı Acar, "AK PARTİ, TUZ RUHU VE YENİ ANAYASA"
Mehmet Keloğlu, "YÜZLERİ AĞARANLARDAN OLMAK"
Yağız Gönüler , "DİZ DÖVMEDEN OLMAZ"
YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye - 9, Hazırlayan: Gökhan Göbel
Oruç Özel , "İstanbul'un İkinci Tepesinde Nefes Hangi Camide Alınır?"
Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı, Bernard Lazare -  Tercüme: Serhat Toksöz

ŞUBE GENEL KURULLARI

İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinin Olağan Genel Kurulları Şube Merkezlerinde yapılacaktır.

"İSTİKLÂL TAKVİMİ 1438" ÇIKTI!

İstiklâl Takvimi’nin 1438 senesine ait nüshası yeni resimleri, dersleri, temrinleriyle neşrolundu.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olduğu gibi Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem de soldan başlanan ilk kitabı da olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısı yeni kapağı ile yapıldı.

"BAŞINI ÖRTEN KIZLAR FELSEFE BİLMELİDİR" Neşrolundu

İsmet Özel’in “Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir” kitabı Türk Yazısı ile neşrolundu.

MÜSLÜMANIN İLK VAZİFESİ TERÖRİST OLMAKTIR! - “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” paneli yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” adlı paneli 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirildi.

İSMET ÖZEL - İSTANBUL ŞUBE KURULU KONUŞMASI (9 ŞABAN 1443 / 12 MART 2022)

Dünyanın ümidinin Hıristiyanlık değil İslâm olduğunu ilan etti Türkler dünyaya.

"SINIF BİLİNCİ - KIŞ" Paneli Yapıldı.

"Sınıf Bilinci" mecmuasının "Kış" nüshasının neşrolunması vesilesiyle tertip edilen panel 4 Şubat Cumartesi günü İstanbul Şubemizde yapıldı.