"ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ" - Çelimli Çalım'ın On Beşinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in bu sayıdaki yazı başlığı "KULUN TEDBİRİ, ALLAH’IN TAKDİRİ (2)" şekilde.

Baksanız a: Sultaları altında tuttukları zavallıları yarım asır öncesinde “Ya Taksim, Ya Ölüm!” diye haykırtanlar bugün aynı zavallıları “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet!” diye haykırtmağa uğraşıyor. Ekmeğini biz Türk milletini felâkete sürüklemekten çıkarmış olan ve bunu iftihar vesilesi kabul eden bu zevat yaptığını hem kendisi, hem de bizim için eğlenceli hale getirme uğraşı gereğince “Kardeşliğe Evet, Teröre Hayır!” diyor ve dedirtiyor. Bunu niçin yapıyor? İşimiz ve etrafımız arasındaki münasebetin son 400 yıl içinde “Teröre Evet, Kardeşliğe Hayır!” siyasetiyle yapılandırıldığını gözlerden saklamak için yapıyor. Fransızca bir kelime olan “Terreur” korku ve korkutma anlamına geliyorsa bilinmeli ki, insanların ihdas ettiği her türden düzen “Terreur” mahsulü olagelmiştir. Türkler Sakarya Meydan Muharebesi vesilesiyle yedi düvelin kalbine korku salmamış olsalardı ve hepsinin gözüne korkulacak bir millet olarak görünmemiş olsalardı Cumhuriyet’i ilân edecek ortam doğmazdı.

On beşinci sayımızın diğer yazı başlıkları ise şöyledir:

Durmuş Küçükşakalak, “ VATAN MÜFRETTİR”

Gökhan Göbel, “HÜVİYETİNİ İSPAT ET!”

Lütfi Özaydın, “ZİYAN ZİYNETTEDİR, FENALIK DA FANİDE”

Mustafa Tosun, “AÇMA ZÜLÜFLERİN TÜRKİYE”

Salih Gezgiç, “SÜNNETE UYGUN MU BİLMEM, GÜRCÜLER’DE BÖYLE!”

"YORGUN’dan SESLİ GEMİ’ye -15", Hazırlayan: Gökhan Göbel

Dadaşhan Celaleddin Kavas, "BU BİÇİM ANAYASA, O BİÇİM ANAYASA"

Ayhan Gömürlü, “ORTAK VATAN = YALAN, TÜRK VATANI = TÜRKİYE, TÜRKİYE = TÜRK VATANI”

Bünyamin Özdemir, “VATAN, ORTAK VATAN, KOYUNLAR VE DOMUZLARA DAİR”

Yahya Çiftçi, “KÜRTLERİN ÖZERKİ, KÜRTÇÜLERİN GÂVURLUĞU”

Mustafa Deveci, “KÜFR OLUR BAŞKA DEĞİL KAVMİNİ SÜRMEK İLERİ”

Muammer Parlar, “GÖÇMENİN KAÇTIĞI KAÇIRDIĞI”

Abdulhamid Sağır, “SAKARYA MEYDAN MUHAREBESİ’NİN PROVASI: MARAŞ ÇETE HARBİ - 1”

Hacı Şahin, “OKKA ALTINA GİTTİ OKKA”

"Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı" Bernard Lazare, Tercüme: Serhat Toksöz

"TEHDİT DEĞİL TEKLİF" Kitabı "İRTİCA ELDEN GİDİYOR" ile Birlikte Neşroldu.

"TEHDİT DEĞİL TEKLİF" ile "İRTİCA ELDEN GİDİYOR" kitaplarının yazıları konularına göre sıralanıp tek bir kitap olarak neşredilmiştir. Kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE YEDİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci kafirlerin dayattığı gündemden azade ve Müslümanlığımıza sahip çıkmak meselesini esas sayarak gürültüsüz patırtısız yoluna devam ediyor.

VATAN YAHUT SİLİSTRE NEŞROLUNDU!

Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.

"TÜRK OLMAK" PANELİ KASTAMONU'NDA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneğinin 12. sene-i devriyesi münasebetiyle Nasrullah Camii'nde okunan mevlid-i şerif ve İstiklâl Marşının ardından "Türk Olmak" serlevhalı panelimiz Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu yapıldı.

NAMUSTAN VATAN, VATANDAN NAMUS ÇIKARMAK

Kahramanmaraş Şubemizin 3. Olağan Kurulu dolayısıyla tertip ettiğimiz "Namustan Vatan, Vatandan Namus Çıkarmak" serlevhalı program 16 Şaban 1443 (19 Mart 2022)  Cumartesi günü yapıldı.

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.