"TOPARLANIN GİTMİYORUZ"UN İKİNCİ CİLDİ NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Toparlanın Gitmiyoruz kitabı TİYO neşriyatına dahil oldu. Büyük boy ve üç cilt olarak neşredilen kitapta İsmet Özel'in "Sorulunca Söylenen" kitabında yer almayan mülakatları, konuk olduğu televizyon ve radyo programları, soruşturmalara verdiği cevaplar, Toparlanın Gitmiyoruz ve başka vesilelerle verdiği konferansları, basın toplantıları, paneller, seminerler ve açıkoturumlardaki tebliğleri, kitaplarına girmemiş yazıları ve sair metinleri yer alıyor. Yepyeni bir kitap olarak okur karşısına çıkan Toparlanın Gitmiyoruz'daki metinlerin büyük bir kısmı ilk defa neşrolunmakla beraber önceki edisyondaki metinlerin hataları, yanlışları, noksan ve fazlalıkları da esas kaynaklardan kontrol edilerek giderildi. Kronologik sıra gözeterek hazırladığımız Toparlanın Gitmiyoruz kitabının ikinci cildi Hıristiyan takvimiyle 2003-2008 yılları arasını ihtiva ediyor. Kitabın arka kapağında şu satırlar yazılı:

"Benim ömrüm milletin milletliğe hazırlanışını önemsemekle geçti. Düşmanlarım hazırlığı baltalayanlardı. Sosyalist bir dönüşüm Türk milletinin alnını ağartacaktı. İslâmî bir dönüşüm Türk milletinin alnını ağartacaktı. Yaşadım ve üstümde ağırlığını hissetim ki, bir dönüşüm olmasın da, ne olursa olsun diyenlere Türkiye düşmanları, muvaffakiyet kapısını ardına kadar açmıştı. Bugün partiyi “aşırı sola da, aşırı sağa da karşıyız” diyenler kazanmış görünüyor. Zimmetlerinde görünen her ne ise, o, Türkiye’nin kaybettiği şeydir. Türkiye kazanacak idiyse önce kapitülasyonlu ve sonra naylonlu “müesses nizam” dönüşmek zorundaydı. Hem etnik farklılıklardan ve hem de inanç farklılıklarından doğan aksaklıkların özlenen dönüşüme fırsat vermediğini biliyorduk. Sonuç, aksaklıkların muhafaza edilmesi mukabilinde dönüşüm ihtiyacının okka altına gitmesi, olmamalıydı; ama oldu."

"VE'L-ASR" Neşroldu

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Ve’l-Asr” ve “Neyi Kaybettiğini Hatırla” kitapları birlikte TİYO’nun 15. Kitabı olarak “Ve’l-Asr” adı ile neşroldu.

"BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ" Neşredildi

"İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” serlevhalı konuşmalarının tümü derlenip “BİR AKŞAM GEZİNTİSİ DEĞİL, BİR İSTİKLÂL YÜRÜYÜŞÜ” adıyla neşredildi.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN DÖRDÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

Derneğimizin yayınladığı "Çelimli Çalım" mecmuamızın dördüncü sayısı çıktı.

İSTİKLÂL ELİFBASI NEŞROLUNDU!

İstiklâl Elifbası renkli, resimli 112 sayfa olarak neşrolundu.

"WALDO SEN NEDEN BURADA DEĞİLSİN" Kitabının Yeni Baskısı

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "WALDO SEN NEDEN BURADA DEĞİLSİN" kitabının yeni kapağı ile yeni baskısı yapıldı.

"İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" Çelimli Çalım'ın Onuncu Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın onuncu sayısı "İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" manşetiyle çıkıyor.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:

İstiklâl Takviminin Yenisi Çıktı!

İstiklal Takvimini şubelerimizden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.