Derneğimizin tertip ettiği Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi serlevhalı panel 3 Rebiulahir 1446 Pazar günü İstanbul'da yapıldı. (6 Ekim 2024)
Teşrik tekbiri, Salat-ı Ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasının ardından İstiklâl Korosu 10 Kerkük türküsü icra etti.
Panelde genel başkanımız Durmuş Küçükşakalak, ikinci başkanımız Gökhan Göbel, İstanbul şubemiz yönetim kurulu üyesi İbrahim Kesgin ve İstanbul şubemiz üyesi Yusuf Mert Akpınar söz aldılar.
Panelin tam metni portalımızda yayınlanacaktır.
Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi
İstiklâl Korosu Konseri
İstiklal Marşı Derneği'nin hazırladığı ve TİYO’nun "Mecburi Kıraat" adlı yeni serisinin ilk kitabı olan "Ömer Seyfettin - Hikayeler" neşrolundu.
İstiklâl Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılıyor.
İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni yazı dizisi "TERSİNDEN EDEBİYAT TARİHİ" her cuma günü internet portalımızda yayınlanacaktır.
Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.
Çelimli Çalım Mecmuamızın onuncu sayısı "İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" manşetiyle çıkıyor.