"SINIF BİLİNCİ - KIŞ"

TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu. 

Kış geldi. Türk harfleriyle okuma yazma öğretmek istikametinde ikinci adımı attık. Okuma yazma öğrenmenin en pratik yollarından biri bize doğrudan tesir eden şeyleri mevzubahis etmek. Kış mevsiminde bilhassa kuzey yarımkürede yaşayan insanların çoğu soğukla karla iç içe yaşar. Sınıf Bilincinin Kış nüshası kış mevsiminin başta eşsiz Türk kültürü ve hayatı olmak üzere sair milletlerin hayatında tuttuğu yer ile alakalı resim ve metinlerle bezeli. Bunun haricinde tıpkı güz sayımızda olduğu gibi bilmeceler, hayvanlar, şiirler, Türk tarihi, Türk coğrafyası konularımıza devam ediyoruz. Kış sayımızda artan sayfa sayımızla beraber Türk Musikisi bahsine de bir girizgâh yaptığımızı müjdeleyelim. Yazımızın çocuklarımız gibi geleceğimiz olduğu bilinciyle Kış nüshasının cümle ümmet-i Muhammed’e hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz.

KIŞ nüshası dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.

"Sınıf Bilinci"ne abone olmak için de tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

"HANYALI KONYA" Mecmuamızın Tanıtım Toplantısı Konya'da Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin Hanyalı Konya mecmuası tanıtım toplantısı yapıldı.

İSTİKLÂL TAKVİMİ 1437 ÇIKTI!

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

"EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” Çelimli Çalım On Dördüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on dördüncü sayısı "EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” manşeti ile çıktı.

SUDAN SEBEP

Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu geçtiğimiz günlerde bir Denizcilik Bakanlığı değil de  bir Denizcilik Başkanlığı kurulacağından bahsetti.

BU REZİL İSTİLA

İstiklâl Marşımız "o zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım" diyor.