"KALBUR ÜSTÜ KELİMELER" 11. Sene-i Devriye Bülteni

Derneğimizin on birinci sene-i devriyesi münasebetiyle “Kalbur Üstü Kelimeler” serlevhalı bir bülten neşrettik. 

Derneğimiz çatısı altında İstiklâl Marşı üzerine neler yazıldığı ve söylendiği, Sınıf Bilinci ve geçtiğimiz sene-i devriyeden bugüne İstiklâl Marşı Derneğinde ne yapıldığı hakkındaki bültenimizin takdim yazısının bir kısmı şöyle:

"2023 sofrasına; Çin’den İngiltere’ye uzanan İpek Yolu, Bitcoin ve benzeri paralar, katil ve kargo dronlar, yapay zekâlar, robotlar, GDO’lu gıdalar, nüfus azaltımı, Varlık Fonu, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. köprü, KHK, sınır ötesi harekâtlar, magazin ve 90 dakikalarla koşar adım ilerliyoruz.

Tüm bunlara karşılık ideologisine tâbi olduğumuz İstiklâl Marşı, dilin ve dinin kesiştiği ve kaynaştığı yerde doğmuştur. İstiklâl Marşı hem dile hem de Kâlû Belâ’ya çıkar ve kendini oraya isnat eder. Zaten dilin kökeni de Kâlû Belâ’ya çıkar.

Nûn ve Kalem’e ve yazdıkları şeylere andolsun ki; dile gelen bu sözler yapraklara derc edildi. Bereketli olsun. Rabbimizin buyurduğu gibi “Gaybın anahtarları O’nun yanındadır. Kendinden başkası bunları bilmez. Karada ve denizde ne varsa hepsini O bilir. O’nun ilmi dışında bir yaprak dahi düşmez. Yerin karanlıkları içindeki tek bir tane, yaş ve kuru (hiç bir şey) müstesna olmamak üzere hepsi apaçık bir kitaptadır.” (En’âm Suresi, 59. Ayet)

İstiklâl Marşı Derneği de kendini Hakikat-i Muhammediye’ye hizmetkâr görmektedir. Çünkü “Allahu Teâlâ’nın ilk yarattığı hakikat Hakikat-i Muhammediye’dir ve yaratılan her insan Hakikat-i Muhammediye’nin nuru ile yaratılmıştır.”

Biz Türkler kendimizden çok Rasulü Ekrem’i seviyoruz.

Bültenimiz dernek şubelerimizden ve TİYO Yayıncılıktan temin edilebilir.

(Kargo ücretini karşılamak kaydıyla adresinize gönderilebilir. İrtibat için tiyokitap@gmail.com)

"SÖNMEZ OCAĞIN BEŞ YILI" Sergimiz Adana'da

İstiklâl Marşı Derneği'nin Beşinci Sene-i Devriyesi münasebetiyle sırasıyla Ankara, İstanbul, Kahramanmaraş, Trabzon, Osmaniye, Başbağlar ve Sivas'ta yaptığı "Sönmez Ocağın Beş Yılı" adlı afiş sergisi Aralık ayında Adana'da açılıyor.