Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.


Teşrik tekbiri, salat-i ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasından sonra Divan Kurulu seçildi.

Divan Kurulu Başkanı Muammer Parlar, Divan Kurulu üyeleri ise Oruç Özel ve Mehmet Ercüment Sayın oldu.


Faaliyet raporlarının okunmasının ardından teklif edilen tek yönetim ve denetim kurulu aday listesi okundu ve seçime geçildi.


Sonuçların ilânından sonra Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.


Yapılan seçimin neticesinde Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulu listesi;
Durmuş Küçükşakalak
Gökhan Göbel
Seyfullah Köksal
Oruç Özel
Muammer Parlar
Mehmet Ercüment Sayın
Abdulhamid Sağır
Bahadır Karadağ
İlker Yasin Çokgör
İbrahim Kesgin
Mehmet Tunçel
Mustafa Deveci
Ayhan Gömürlü
M. Hamidullah Bekit
Ahmet Salih Ünal
Rüstem Doğan
Muttaki Ünlü
Yusuf Ay
ŞUBE GENEL KURULLARI
İstiklâl Marşı Derneği Şubelerinin Olağan Genel Kurulları Şube Merkezlerinde yapılacaktır.
SAAT 11
Mehmet Akif'in Asım kitabında bir ramazan vakası vardır. Köse İmam bu vakayı "saat 11 sularındaydı" diye anlatmaya başlar.
Çelimli Çalım Mecmuamızın on altıncı sayısı "DÜNLENMEK, BUGÜNLEMEK, YARINSAMAK” manşeti ile neşroldu.
İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.
1447 RAMAZAN İMSAKİYELERİ
1447 senesine ait imsakiyemiz olması gerektiği gibi Müslüman Takvimi ve Müslüman Saati esas alınarak Müslüman Yazısı ile hazırlanmıştır.
ŞİİR KARTLARI
Derneğimizin hazırladığı on sekiz adet şiir kartı TİYO Yayıncılık'tan ve dernek şubelerimizden temin edilebilir.


