DERNEĞİMİZDE BAYRAMLAŞIYORUZ

İstanbul Şubemizde Kurban Bayramının 3. günü (12 zilhicce 1445 Salı) öğle namazını müteakip,

Adana Şubemizde Kurban Bayramının 4. günü (13 zilhicce 1445 Çarşamba) öğle namazını müteakip,

Konya Şubemizde Kurban Bayramının 4. günü (13 zilhicce 1445 Çarşamba) ikindi namazını müteakip,

Kahramanmaraş Şubemizde Kurban Bayramının 4. günü (13 zilhicce 1445 Çarşamba) ikindi namazını müteakip,

Gaziantep Şubemizde Kurban Bayramının 3. günü (12 zilhicce 1445 Salı) ikindi namazını müteakip bayramlaşıyoruz.

SAKARYA TEMSİLCİLİĞİMİZ AÇILIYOR, 3 KASIM CUMARTESİ

İstiklâl Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılıyor.

MÜSLÜMANIN İLK VAZİFESİ TERÖRİST OLMAKTIR! - “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” paneli yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin “Yeni Kana Yasa / Yenik Anayasa” adlı paneli 10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirildi.

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN ÜÇÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı üçüncü sayısı çıktı. 24 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızda dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız ile yapılan "İstiklâl Harbi Bitti Diyenler Tasfiye Edilmeli!" adlı mülakat yer alıyor.