TARİHİ ROL: TÜRKLÜK TARİHİ SAHNE: TÜRKELİ PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI

Derneğimizin tertip ettiği Tarihi Rol: Türklük / Tarihi Sahne: Türkeli serlevhalı panel 30 Zilhicce 1445 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı. (6 Temmuz 2024)

Teşrik tekbiri, Salat-ı Ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasının ardından İstiklâl Korosu Türk Musikisinden Muhayyer makamında 9 eser icra etti.

Panelde genel başkanımız Durmuş Küçükşakalak, genel sekreterimiz Seyfullah Köksal ve İstanbul şube sekreterimiz Yusuf Ay söz aldılar.

Panelin tam metni portalımızda yayınlanacaktır.

 

İstiklâl Korosu, Muhayyer Faslı

 

Tarihi Rol: Türklük  Tarihi Sahne: Türkeli  paneli

 

VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR

İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.

1439 İstiklâl Takvimi Neşrolundu

Bundan ahsen takvim bulamayacaksınız.

Çelimli Çalım'ın On Yedinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on yedinci sayısı "İSTİKLÂL MARŞI’NI ANAYASA’YA KOYMAYANLAR, İSTİKLÂL MARŞI’NDAN ANAYASA ÇIKARAMAYANLAR” manşeti ile çıktı.

Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

"OF NOT BEING A JEW" Kitabının Yeni Genişletilmiş Özel Baskısı Yapıldı

OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı.