TÜRK'ün İNTİKAM HAKKI Paneli İstanbul'da Yapıldı

Derneğimizin tertip ettiği Türk'ün İntikam Hakkı serlevhalı panel 30 Cemaziyelâhir 1447 Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı. (20 Aralık 2025)

Teşrik tekbiri, Salat-ı Ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasının ardından, İstiklâl Korosu panel münasebetiyle Türk Musikisinden Segâh makamında 9 eser icra etti.

Panelde Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak, Genel Sekreterimiz Seyfullah Köksal ve Kahramanmaraş Şubemiz Üyesi Muhammed Koç söz aldılar.

Panelin tam metni portalımızda yayınlanacaktır.

Türk'ün İntikam Hakkı

İstiklâl Korosu - Hoş Sada-yı Eşref-i Milel

İstiklâl Korosu - Hoş Sada-yı Eşref-i Milel, Segâh Faslı 

 
 
TÜRK'ün İNTİKAM HAKKI Paneli İstanbul'da Yapıldı

Derneğimizin tertip ettiği Türk'ün İntikam Hakkı serlevhalı panel 30 Cemaziyelâhir Cumartesi günü İstanbul'da yapıldı. (20 Aralık 2025)

 
 

"VE'L-ASR" Neşroldu

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Ve’l-Asr” ve “Neyi Kaybettiğini Hatırla” kitapları birlikte TİYO’nun 15. Kitabı olarak “Ve’l-Asr” adı ile neşroldu.

ÇELİMLİ ÇALIM'IN BEŞİNCİ SAYISI ÇIKTI

Derneğimizin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızın beşinci sayısı çıktı.

NİMET

Hıristiyan takvimiyle 2007 yılında İzmir Orman Bölge Genel Müdürü İsmail Üzmez şöyle demiş,

"ÇELİMLİ ÇALIM"IN İKİNCİ SAYISI ÇIKTI!

İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı ikinci sayısı çıktı.