YAZIMIZ Kitabının İkinci Baskısı Neşrolundu!
Türkçeden İslam'a Giriş serimizin ikinci kitabı olan YAZIMIZ'ın ikinci baskısı yeni şekli ve yeni ebadıyla neşrolundu.
 
Daha önce sağdan sola Türk yazısıyla, soldan sağa Latin harfleriyle neşrettiğimiz kitabı bu defa yazımızı öğrenmek isteyenleri heveslendirecek bir tarzda, satır arası tercüme biçiminde hazırladık. Tek tek her kelimenin altına Latin yazısıyla karşılığını koyduk. Yazımız kitabını müellif Asmai Yusuf Samih harf inkılabı arefesinde yazıp neşretmişti. Yeni şekliyle ikinci baskısını neşrettiğimiz kitap, yazımızın elimizden alınmasının üzerinden bir asır geçtiği şu günlerde hem yazımızı öğrenmeğe hem de yazısız geçirdiğimiz bu bir asrın Türkçeye ve Türk milletine nelere mal olduğuna dair bir muhasebeye davet ediyor. Neyi Kaybettiğini Hatırla!
 
"ÇELİMLİ ÇALIM"IN DÖRDÜNCÜ SAYISI ÇIKTI!

Derneğimizin yayınladığı "Çelimli Çalım" mecmuamızın dördüncü sayısı çıktı.

1442 RAMAZAN İMSAKİYELERİ NEŞROLUNDU

Ezani saate göre ve şubelerimizin bulunduğu vilayetlerimiz için hazırladığımız imsakiyeleri dernek şubelerimizden temin edebilirsiniz.

"Kırk Hadis" Kitabının Yeni Baskısı Çıktı

TİYO Yayıncılığın on dördüncü kitabı “KIRK HADİS” İsmet Özel’in yaptığı radyo konuşmalarından derlenmiştir.

CENNET VATAN, EBEDİ YURT PANELİ İSTANBUL'DA YAPILDI

Panel ve Konser - 23 Şevval Cumartesi, İstanbul

"ON BİR AYIN HİÇBİRİ" Misak-ı Milli İmsakiyeli Ramazan Hediyesi

Ümmet-i Muhammed‘in oruç tutmak suretiyle yekvücut olarak küfre ve bütün kafirlere meydan okuduğu zamandır Ramazan ayı.

"Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur" Neşrolundu

Derneğimizin Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi Özaydın’ın “Çatallı Dil Yılana Mahsus Değil, Yılmazın Da Dili Çatallı Olur” kitabı Türkçenin Kur’an-ı Kerim’den neşet etmiş bir lisan olduğunu kelimeler ve Türk hayatı üzerinden izah ediyor.