Dağa Taşa Yazmıştık, Göğsümüze Yazıyoruz: “ÖNCE VATAN!” - İstanbul Şube Kurulu

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin İkinci Olağan Kurulu 23 Şubat Cumartesi günü İstanbul Şube Merkezinde yapıldı.

Dernek üyeleri kurula, üzerlerinde "ÖNCE VATAN" yazılı gömlekler giyerek iştirak ettiler. Önce teşrik tekbiri ve salavat getirilerek, sonra İstiklâl Marşı okunarak başlayan kurul, divan seçimi, önceki döneme ait raporların okunup ibrası ile devam etti.

Yönetim ve denetim kurulları ile delege seçimlerinin yapılmasının ardından, eski şube başkanı Sedat Akyüz ve yeni seçilen yönetim kurulu adına Lütfi Özaydın birer konuşma yaptılar.

Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yaptığı konuşmanın ardından kurul sona erdi.

Yapılan şeçim sonucu İstanbul Şubemizin yönetim ve denetim kurullarını teşkil eden liste şu şekilde olmuştur:

İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu:
Lütfi Özaydın
Faysal Toprak
Gökhan Göbel
Oruç Özel
D. Celaleddin Kavas

İstanbul Şubesi Yedek Yönetim Kurulu:
Erol Karadoğan
Murat Ural
Batuhan Arite
Mehmet Ali Yeşil