İSTİKLÂL MARŞI NASRULLAH CAMİİ'NİN İÇİNDE DEĞİL ANCAK AVLUSUNDA OKUTULDU

İstiklâl Marşı Derneği olarak Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel riyasetinde iki sene üst üste (Hıristiyan Takvimine göre 2017 ve 2018 senelerinde) İstiklâl Marşımızın Meclis'ten önce ilk okunduğu yer olan Nasrullah Camii'nde, ilk defa okunmasının sene-i devriyesinde Mevlid-i Şerif ve İstiklâl Marşı okuduk.

Fakat bu sene Nasrullah Camii'nde sadece Mevlid-i Şerifi okuyabildik. Bunu da cami mikrofonlarının görevlilerce kapatıldığı bir ortamda yapabildik.

Kastamonu Valiliğinin, Emniyet Müdürlüğünün ve Müftülüğünün talimatı olduğu söylenerek İstiklâl Marşı’nın ilk okunduğu yerde İstiklâl Marşımızı okumamıza kolluk kuvvetleri nezaretinde mani olundu.

Kolluk kuvvetlerinden, İstiklal Marşımızı Nasrullah Camii'nde okumaktan bizi men eden emrin, emri veren makam tarafından tanzim edilmiş, resmi mühür ve imzalı evrak talep ettik. Bize evrak göstermemekle birlikte, tarafımıza bunun gönderileceğini söylediler.

İstiklâl Marşımızı yine kolluk kuvvetleri nezaretinde ancak Nasrullah Camii'nin avlusunda okuyabildik.

İstiklâl Marşı’nın hem Türk tarihindeki rolü ve yerine hem de Anayasa ile dokunulmaz kılınan hukuki konumuna ters düşer şekilde kolluk kuvvetleri aracılığıyla İstiklâl Marşımızı Nasrullah Camii'nde okumaktan menedildik.

Bizi men eden emrin ve/veya talimatın hangi kişi veya kişiler ve makam veya makamlar tarafından verildiğini, hangi gerekçeye isnat edildiğine ilişkin resmi mühür ve imzalı evrakın tanzim edilerek tarafımıza verilmesini dilekçe göndererek valilikten talep ettik. Cevap bekliyoruz.

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Neşredildi

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ” neşredildi.

SINIF BİLİNCİ İKİNCİ MERHALE DÖRDÜNCÜ NÜSHA NEŞROLUNDU!

İstiklâl Marşı Derneği olarak başından itibaren Türk milletinin veba ve kolera arasında tercih yapmak durumunda bırakılmasını kabul etmedik ve dayatılanların tercihmiş gibi sunulmasına karşı biz hep işimize baktık.

URFA İSTİKLÂL MÜCAHEDESİ

Şanlıurfa şehri Türkiye’nin bir parçası değildir; Türkiye Şanlıurfa’nın büyütülmüş bir hâlidir. Eğer dünyada Türkiye diye bir yer varsa bu, Urfa’nın 780.000 kilometrekareye çıkarılmış/büyütülmüş olmasındandır.

KALIN TÜRK Kitabının Güncellenmiş, Günce Ellenmiş Yeni Hali Neşroldu

İşinize gelir veya gelmez; ama hakikat bu: Türk olmakla Türk vatanında olmak tarihin akışı marifetiyle özdeş kılındı.

OF NOT BEING A JEW Kitabının Yeni Kapağı ile Yeni Baskısı Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği Fahri Genel Başkanı Şair İsmet Özel’in OF NOT BEING A JEW kitabının vaat edilmiş tüm şiirler ve son şiirlerini ihtiva eden hitama ermiş yeni kapaklı yeni baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.

KALIN TÜRK Kitabının İlaveli Katmerli Yeni Baskısı

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in KALIN TÜRK kitabının “Gözden Geçirilmiş, Katmerli, İlaveli” yeni baskısı yapıldı.

NE DEDİĞİNİ BİLMEK, BİLDİĞİNİ OKUMAK, Seminer, 12 Ocak Cumartesi, Ankara

Ankara ilimizde Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Himayesinde "Ne Dediğini Bilmek, Bildiğini Okumak" serlevhalı bir seminer tertip edilmiştir.

HANYALI KONYA - 5. Sayımız Neşrolundu

Konya Şubemizin neşrettiği «HANYALI KONYA» mecmuasının beşinci sayısı İsmet Özel’in yazı başlığı olan «Türk Faşizminin Neresindeyi(z)m ?» manşetiyle çıktı.