SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE ALTINCI NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci’nin yeni nüshası neşrolundu. Bu cümleyi "Sınıf Bilinci’nin yeni muskası" diye kursak yadırganacaktı. Halbuki muska kelimesi nüshanın dilimizde aldığı başka bir şekildir. Nüsha yazılmış, yazılı şeyin bir suretidir. Zamanında bir dua veya tılsımın yazma bilen birine sureti çıkartıldığı için buna nüsha denmiş ve o dilde muska şeklini almış. Türkçeden İslam’a Giriş yoluyla edindiğimiz, edineceğimiz Sınıf Bilinci, ihya olacağımız bir meşguliyeti öne alarak küfür aleminin halihazırda salgın ve sair konulardaki çeşitli yayınlarla Müslümanları tahkir çabalarının başlarına geçirilmesini teklif ediyor.

Sınıf Bilinci İkinci Merhale’nin Altıncı Nüshası İsmet Özel’in Dibace şiiriyle açılıyor. Dibace lügatçesi de hazırladığımız bu nüshamızda Hakikatli Yar İsen Mektubunu Sıkça Yaz ve Lafı Karıştırıyorsan Lafa Karışma demeye devam ediyoruz. Türkler İslam’ı Arap örfü saymak isteyenlerin başlarına bela olduysa bunu Kur’an-ı Kerim’e bağlı lisanlarıyla ve İstanbul’u Bağdat-Şam hattından daha parlak hale getirerek Türkistanbul yapmasıyla sağladı. Bu sebeple 857 tarihinden beri Türk’ün malı olan İstanbul’daki semt isimlerinin manasını anlatmaya bu nüshamızda da devam ediyoruz. Arif Olan Anlasın bölümünde de neyi, nasıl dememiz gerektiği bahsine devam ediyoruz.

Sınıf Bilinci mecmuaları dernek şubelerimiz, TİYO Yayıncılık ve kitapçılardan temin edilebilmektedir.

"ŞİİR OKUMA KILAVUZU" Yeni Önsözü İle Neşredildi

TİYO Yayıncılığın onuncu kitabı Şiir Okuma Kılavuzu yeni edisyonu ile neşredilmiştir.

DESEM ÖLDÜRÜRLER DEMESEM ÖLDÜM Kitabının Yeni Baskısı Yapıldı

TİYO'nun ilk kitabı olduğu gibi Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in okunurken hem sağdan hem de soldan başlanan ilk kitabı da olan “Desem Öldürürler Demesem Öldüm”ün yeni baskısı yeni kapağı ile yapıldı.

"ÜÇ MESELE"nin Gözden Geçirilmiş Yeni Baskısı Çıktı

TİYO’nun ikinci kitabı ÜÇ MESELE  gözden geçirilmiş yeni baskısı yapıldı. TİYO Yayınlarından ve kitabevlerinden temin edilebilecek kitabının arka kapağında şunlar yazılı...

"RASULÜ EKREM SÖYLEDİ İŞİTEN TÜRK OLDU" Neşrolundu

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı Türkçe’den İslâm’a Giriş serisinin üçüncü kitabı olan ve dört ciltten müteşekkil “Rasulü Ekrem Söyledi İşiten Türk Oldu” neşrolundu.

"HANYALI KONYA" Mecmuamız Çıktı

Konya Şubemiz HANYALI KONYA adlı bir mecmua neşrediyor.

İSTANBUL ŞUBEMİZİN 4. OLAĞAN KURULU YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.

"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır.