TİYO’nun "Türkçe’den İslâm’a Giriş" serisinin onuncu kitabı "Sınıf Bilinci"nin Kış nüshası neşrolundu.
Kış geldi. Türk harfleriyle okuma yazma öğretmek istikametinde ikinci adımı attık. Okuma yazma öğrenmenin en pratik yollarından biri bize doğrudan tesir eden şeyleri mevzubahis etmek. Kış mevsiminde bilhassa kuzey yarımkürede yaşayan insanların çoğu soğukla karla iç içe yaşar. Sınıf Bilincinin Kış nüshası kış mevsiminin başta eşsiz Türk kültürü ve hayatı olmak üzere sair milletlerin hayatında tuttuğu yer ile alakalı resim ve metinlerle bezeli. Bunun haricinde tıpkı güz sayımızda olduğu gibi bilmeceler, hayvanlar, şiirler, Türk tarihi, Türk coğrafyası konularımıza devam ediyoruz. Kış sayımızda artan sayfa sayımızla beraber Türk Musikisi bahsine de bir girizgâh yaptığımızı müjdeleyelim. Yazımızın çocuklarımız gibi geleceğimiz olduğu bilinciyle Kış nüshasının cümle ümmet-i Muhammed’e hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz.
KIŞ nüshası dernek şubelerimizden, TİYO Yayıncılık'tan, kitapçılardan ve internet üzerinden satış yapan sitelerden temin edilebilir.
"Sınıf Bilinci"ne abone olmak için de tiyokitap@gmail.com adresine yazabilirsiniz.
![]() |
![]() |
"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi ve Konser
"Muvakkitin Gözyaşları” serlevhalı sergimiz Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in teşrifiyle açıldı.
İstiklal Takvimini şubelerimizden ve TİYO Yayıncılık'tan temin edebilirsiniz.
OF NOT BEING A JEW kitabı, vaad edilmiş tüm şiirler ve internet portalımızın "Gün Işığı Şiir Görsün" kısmında neşrolmuş son şiirleri ihtiva eden hitama ermiş özel baskısı TİYO Yayıncılıktan çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği'nin Dördüncü Olağan Genel Kurulu 21 Mayıs Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.
VATAN SAHİBİ OLMAK, OLMANIN KENDİSİDİR
İstiklâl Marşı Derneği'nin kuruluşundan bir sene sonra Gaziantep şubemizin açılması dolayısıyla o zaman Genel Başkanımız şimdi Fahri Genel Başkanımız olan Şair İsmet Özel "İstiklâl Marşı: Abide Milletin Kaidesi" başlıklı bir konuşma yapmıştı.


