6. OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.

Teşrik tekbiri, salat-i ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasından sonra Divan Kurulu seçildi.

Divan Kurulu Başkanı Muammer Parlar, Divan Kurulu üyeleri ise Oruç Özel ve Mehmet Ercüment Sayın oldu.

Faaliyet raporlarının okunmasının ardından teklif edilen tek yönetim ve denetim kurulu aday listesi okundu ve seçime geçildi.

Sonuçların ilânından sonra Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.

Yapılan seçimin neticesinde Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulu  listesi;

Genel Merkez Yönetim Kurulu

Durmuş Küçükşakalak
Gökhan Göbel
Seyfullah Köksal
Oruç Özel
Muammer Parlar
Mehmet Ercüment Sayın
Abdulhamid Sağır

Genel Merkez Yedek Yönetim Kurulu 

Bahadır Karadağ
İlker Yasin Çokgör
İbrahim Kesgin
Mehmet Tunçel
Mustafa Deveci

Genel Merkez Denetim Kurulu

Ayhan Gömürlü
M. Hamidullah Bekit
Ahmet Salih Ünal

Genel Merkez Yedek Denetim Kurulu

Rüstem Doğan
Muttaki Ünlü
Yusuf Ay

PERGELİN YAZMAZ SİVRİ UCU NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in “Pergelin Yazmaz Sivri Ucu” adlı yeni kitabı neşrolundu.

ŞİİR POSTERLERİ (Posta ile gönderilebilmektedir)

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in altı şiiri poster halinde neşredildi.

"ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” Çelimli Çalım'ın On İkinci Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on ikinci sayısı "ANAMIZ, AVRADIMIZ, YARİMİZ; KADIN MI TÜRK KADINI MI?” manşeti ile çıktı.

NECASETTEN BERAET

Cumhuriyet’in en meşhur kadın spikeri Jülide Gülizar’dır. Gülizar soyadı değildir. Soyadı Kanunu’na göre Farsça gül yanaklı anlamına gelen “gülizar”ı zaten soyadı olarak alamazdı. 

ŞUBE GENEL KURULLARIMIZ

İlan edilen tarih ve saatte Şube Merkezlerinde yapılacaktır.

6. OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.

"SONDAN ÜÇ" NEŞROLUNDU!

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in yeni kitabı "Sondan Üç" neşrolundu. Serinin üçüncü kitabı olan "Sondan Üç" İsmet Özel'in hem Türk yazısıyla hem de Latin yazısıyla neşrolunan onikinci kitabıdır.