ESMA-İ HÜSNA KİTABI NEŞROLUNDU!

Esma-i Hüsna kitabı “Arapçaya Bakış / Namaz Surelerinden” kitabının devamı niteliğindedir. İlk kitabımızın neşrine vesile olan, namaz surelerinin bize ne buyurduğunu bilecek kadar Arapça öğrenmek gayesi ile yaptığımız derslerde surelerin içinde geçen isimler ayrıca izah ediliyordu. Esma-i Hüsna kitabı bu derslerin ikmal edilmiş halidir. İlk kitabımızda olduğu gibi bu kitapta da isimlerin Türkçedeki müştakları aynı şekilde gösterilmiş, Türkçenin bir Kur'an dili olduğuna bu vesile ile bir defa daha işaret edilmiştir. Mecburi Kıraat serisinin bir kitabı olan Esma-i Hüsna’nın metinlerinin herkese hitap edecek şekilde anlaşılır olmasına gayret edilmiştir. Kitabımız Esma-i Hüsna hakkında asgari seviyede de olsa malumat sahibi olmağı gaye edindiği gibi Mecburi Kıraat serisinin diğer kitapları gibi Kur'an harfleri ile okumayı öğretme gayesi de taşımaktadır.

"TÜRKÜN DİLİ KUR'AN SÖZÜ" Neşredildi

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ” neşredildi.

"SINIF BİLİNCİ" MECMUAMIZIN RAMAZAN NÜSHASI NEŞROLUNDU!

Sınıf Bilinci Ramazan nüshası Ramazan-ı Şerif'in bir gelenek, bir kültür mirası olarak algılanması karşısında hem şeklen hem de mahiyeti itibariyle...

İSTİKLÂL ELİFBASI NEŞROLUNDU!

İstiklâl Elifbası renkli, resimli 112 sayfa olarak neşrolundu.

"EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” Çelimli Çalım On Dördüncü Sayısı Çıktı

Çelimli Çalım Mecmuamızın on dördüncü sayısı "EN BÜYÜK SERMAYENİN VAZGEÇEMEDİĞİ” manşeti ile çıktı.

İSTİKLÂL TAKVİMİ'NİN 1441 SENESİNE AİT NÜSHASI NEŞROLUNDU

İstiklâl Takviminin 1441 senesine ait yeni nüshası neşrolundu.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR PANELİ

"TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR" kitabının neşrolunması münasebetiyle İstanbul'da Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel himayesinde 2 Cemaziyelevvel 1441 Cumartesi günü İstanbul'da tertiplenen panelin tam metni:

ELHAN-I ŞİTA

Eskiden İstanbul'a senenin ilk karı düşünce o gün matbuattaki İstanbul gazetelerinin birinci sayfasında Cenab Şehabeddin'in Elhan-ı Şıta (1897) şiiri neşredilirmiş.