Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi

Derneğimiz 3 Rebiulahir 1446 Pazar günü "Türklük Niçin Bidayettir: Tebük Seferi" serlevhalı bir panel tertip etmiştir.

Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in himayesinde yapılacak panelde Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak, İkinci Başkanımız Gökhan Göbel, İstanbul Şubemiz Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Kesgin ve İstanbul Şubemiz Üyesi Yusuf Mert Akpınar söz alacaklar.

Panelden önce İstiklâl Korosu on Kerkük Türküsü icra edeceği bir konser verecek.

Arzu eden herkesin iştirak edebileceği panelimiz ikindi namazından sonra başlayacaktır.

"YAZIMIZ" KİTABI NEŞROLDU

İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı "Türkçe'den İslam'a Giriş" Serimizin ikinci kitabı "YAZIMIZ" neşroldu.

BU REZİL İSTİLA

İstiklâl Marşımız "o zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım" diyor.

"Muvakkitin Gözyaşları" Sergi ve Konser

"Muvakkitin Gözyaşları” serlevhalı sergimiz Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in teşrifiyle açıldı.

Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

"İSTİKLÂL TAKVİMİ 1435" ÇIKTI

İstiklâl Takviminin 1435 senesine ait nüshasının dağıtımına başlandı.

"SINIF BİLİNCİ - BAHAR"

Sınıf Bilinci mecmuamızın BAHAR sayısı neşrolundu.

TARİHÎ ROL: TÜRKLÜK; TARİHÎ SAHNE:TÜRKELİ

Panel ve Konser, 30 Zilhicce 1445 Cumartesi, İstanbul