Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.
Teşrik tekbiri, salat-i ümmiye ve İstiklâl Marşı'nın 10 kıtasının okunmasından sonra Divan Kurulu seçildi.
Divan Kurulu Başkanı Muammer Parlar, Divan Kurulu üyeleri ise Oruç Özel ve Mehmet Ercüment Sayın oldu.
Faaliyet raporlarının okunmasının ardından teklif edilen tek yönetim ve denetim kurulu aday listesi okundu ve seçime geçildi.
Sonuçların ilânından sonra Genel Başkanımız Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.
Yapılan seçimin neticesinde Genel Merkez Yönetim ve Denetim Kurulu listesi;
Durmuş Küçükşakalak
Gökhan Göbel
Seyfullah Köksal
Oruç Özel
Muammer Parlar
Mehmet Ercüment Sayın
Abdulhamid Sağır
Bahadır Karadağ
İlker Yasin Çokgör
İbrahim Kesgin
Mehmet Tunçel
Mustafa Deveci
Ayhan Gömürlü
M. Hamidullah Bekit
Ahmet Salih Ünal
Rüstem Doğan
Muttaki Ünlü
Yusuf Ay
Çelimli Çalım: Kimin Çalımı Kime? panelinin metni.
İstiklâl Marşı Derneği’nin Beşinci Olağan Genel Kurulu 18/05/2019 Cumartesi günü saat 15:00’da derneğimizin İstanbul Şubesinde aşağıdaki gündem ile toplandı.
İstiklâl Marşımıza bugüne değin kim, ne gözle bakmış? İstiklâl Marşımız hakkında kim, ne zaman, ne söylemiş, ne yazmış?
İstiklâl Marşı Derneği Konya Şubesinin neşrettiği HANYALI KONYA mecmuamızın ikinci sayısı çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği'nin hazırladığı “Türkçeden İslâm’a Giriş” serimizin ilk kitabı “TÜRKÜN DİLİ KUR’AN SÖZÜ”nün kelimelerin geçtiği ayetlerin ilavesi ile genişletilmiş yeni baskısı neşrolundu.
İsmet Özel’in “Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir” kitabı Türk Yazısı ile neşrolundu.