Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

İstiklâl Marşı Derneği’nin ilk olağan genel kurulu, İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel’in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul toplantısı, yönetim kurulu raporlarının okunmasıyla devam etti. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimleri yapıldı.

İstiklâl Marşı Derneği Genel Başkanı İsmet Özel açılış konuşmasında, İstiklâl Marşı’nın şerhini yaptı ve marşın günümüz şartlarında nelere “evet” nelere “hayır” dediğini açıkladı. Türkiye’de bugün İstiklâl Marşı’nın yazıldığı dönemdeki şartların yaşandığını belirten İsmet Özel, 80 sene sonra yeniden Türkiye topraklarını ele geçirmeye çalışanların önündeki yegâne engelin İstiklâl Marşı Derneği olduğunu vurguladı.

1. Olağan Genel Kurul Sonunda Seçilen İmder Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu

Halil Özkan
Muhammet Altaytaş

GELE GELE GELDİK BİR KARA TAŞA

İçinden geçirildiğimiz karantinalı günlerin kırkı çıktığına göre üzerine konuşabilir, gücümüz yettiğince adını koyabiliriz. Kâfirlerin cenneti, Mü’minlerin zindanı bu dünyada cereyan eden katakulli, düzenbazlık, dolandırıcılık ve yalanların aslını öğrenmek bunların...

ERBAİN TÜRK YAZISIYLA YENİDEN NEŞROLUNDU

İsmet Özel'in yeniden seslendirdiği Erbain, Türk Yazısıyla ve yeni ebadıyla ikinci defa neşrolundu

ÜÇÜNCÜ GENEL KURULUMUZ ANKARA'DA YAPILDI

İstiklâl Marşı Derneği'nin üçüncü olağan genel kurulu 25 Mayıs Cumartesi günü Ankara'daki Genel Merkezimizde yapıldı.

"İLTİFAT AĞYAREDİR DOST ACI SÖYLER" Neşrolundu

TİYO Yayıncılık “Türkçeden İslâma Giriş” serisine bir telif eser daha kattı.

NİÇİN BU KİTAP VİTRİNDE DEĞİL - İsmet Özel Himayesinde Panel, 3 Kasım Cumartesi, Sakarya

3 Kasım Cumartesi günü İstiklal Marşı Derneği Sakarya Temsilciliği açılışı basın toplantısının ardından ikindi namazını müteakip Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in "Başını Örten Kızlar Felsefe Bilmelidir" kitabının neşri münasebetiyle "Niçin Bu Kitap Vitrinde Değil" serlevhalı panel yapılacaktır.

SINIF BİLİNCİ - YAZ Nüshası Neşrolundu

SINIF BİLİNCİ mecmuamızın YAZ nüshası neşrolundu.

Birinci Olağan Genel Kurul Toplantımız Yapıldı

"İSPİRTO TÜRK" Neşrolundu

Türkçeden İslâm'a Giriş serimizin yeni kitabı “İspirto Türk” neşrolundu. Kitabın ismi Türkçede hususi bir şekil alan ispirto kelimesinin ruh, can ve espri kelimeleriyle alakası göz