"Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü" Kitabının İkinci Cildi Çıktı

TİYO Yayıncılığın on ikinci kitabı “Bir Akşam Gezintisi Değil, Bir İstiklâl Yürüyüşü II”, Kasım 2012’de ilk cildi yayınlanmış “İstiklâl Yürüyüşleri” konuşmalarının ikinci kısmıdır. Kitabı teşkil eden ve belli bir sıra takip eden on iki konuşmanın isimleri “Amentü, Kader, Kısmet, Hal ve Gidişat, Tecrit-Tefrit-Tevhit I, Tecrit-Tefrit-Tevhit II, Reçete-Çözüm-Senaryo, Butlan, Asalet, Takibat ve Refakat, İtaat-İttiba-İnkıyat, Salahiyet-Otorite-Yetke” şeklindedir. Geniş bir fihristi olan kitabın arka kapağında ise şunlar yazılıdır;

“Türkiye’de Müslüman olmak ne demek? Türkiye’de kâfir köpeği olduğunu ispat etmediğiniz takdirde Müslüman olarak size bir yer açılmayacaktır. Bunu bilin! Türkiye’de Müslüman olmayı, kâfir köpeği olmanın ispatı şartına bağlamışlardır. “Ben Müslümanım, o kadar!” dediğin zaman, “Sen o kadar kal!” derler. Bu yüzden İstiklâl Marşı Derneği tecrit, tefrit, tevhit safhasını geride bırakmış insanların toplandığı yerdir. “Yaa, biz öyle değiliz!” diyen kimse başının çaresine baksın. Ama aynı zamanda “Evet, biz öyleyiz!” diyenlerin başına iş açmayı düşünenler varsa onlar da verecekleri hesabı düşünsün! “Yok, ben orada nasıl olsa idare ederim.” diyenler, ne yaparsa yapsın!”

DERNEĞİMİZİN BEŞİNCİ OLAĞAN GENEL KURULU'nda
GENEL BAŞKANIMIZIN KONUŞMASININ HABER METNİ

Beşinci Olağan Genel Kurulumuzda Genel Başkanlığa yeniden seçilen Durmuş Küçükşakalak bir konuşma yaptı.

"ÖMER SEYFETTİN-HİKAYELER" Mecburi Kıraat Serisinin İlk Kitabı Neşrolundu

İstiklal Marşı Derneği'nin hazırladığı ve TİYO’nun "Mecburi Kıraat" adlı yeni serisinin ilk kitabı olan "Ömer Seyfettin - Hikayeler" neşrolundu.

"SÖYLEYEN BİLMEZ BİLENLER SÖYLEMEZ" Neşrolundu

TİYO Yayıncılık “Türkçeden İslâma Giriş” serisine bir telif eser daha kattı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE SEKİZİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU!

8. nüshamız İsmet Özel’in “Kaçmak İsterken Vuruldu” şiiriyle açılıyor. Devamında bir de şiirin lugatçesi var.

TÜRKÜM DOĞRUYUM İNTİKAMIM ÜLKEMDİR

İsmet Özel'in her birini tek bir kitap olarak tasarladığı ve İstiklal Marşı Derneği portalinde yayınlanan "Homeros'tan Karl Marx'a Şiirin Türk Tarihi", "Türküm Doğruyum İntikamım Ülkemdir", "Tersinden Edebiyat Tarihi" ve "Önce Namazdan Soracaklar"...

6. OLAĞAN GENEL KURUL

Derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulu 28 Şevval 1443 Pazar günü (29 Mayıs) İstanbul Şubemizde yapıldı.

SINIF BİLİNCİ MECMUAMIZIN İKİNCİ MERHALE BEŞİNCİ NÜSHASI NEŞROLUNDU

Sınıf Bilinci'nin ikinci merhalesinin beşinci nüshası İsmet Özel'in Sebeb-i Telif şiiriyle açılıyor.