İstiklâl Marşı Derneği’nin yayınladığı “Çelimli Çalım” mecmuamızı altıncı sayısı çıktı. Bu nüshası 40 sayfa olarak hazırlanan mecmuamızın manşeti «Beşiktaş’ın Matemine Ne Oldu ? » şeklinde. Türkiye’ye Futbol’un girmesi ile başlayan bir Futbol kronolojisi, Eski Milli Futbolcu Abdülkerim Durmaz’la Türk futbolu üzerine bir mülakat, dernek üyelerimizin yazıları ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel’in “Bir Milletin Ümidi Yoksa Kendisi de Yoktur.” başlıklı konuşması altıncı sayımızda yayınlanmıştır. Ayrıca Bernard Lazare’nin 1894’te neşredilen L’antisémitisme, Son Histoire Et Ses Causes (Tarihi ve Sebebleriyle Yahudi Aleyhtarlığı) adlı eserinin ilk kısmı Fransızca metni ve İngilizce tercümesine ilave olarak Türkçedeki ilk tercümesi ile birlikte Çelimli Çalım’da tefrika edilmesine başlanıyor.
Fahri Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in Ramazan Bayramı'nın ikinci günü İstanbul Şubemizdeki bayramlaşma dolayısıyla yaptığı konuşmanın metni. 2 Şevval 1443
Derneğimizin ve Genel Başkanımız Şair İsmet Özel'in kitapları artık TİYO'dan çıkıyor!
Mecburi Kıraat serimizin ikinci kitabı “Vatan Yahut Silistre” neşrolundu.
İstiklâl Marşı Derneği yeni anayasa meselesinde ve tartışmalarında tab’an bir taraftır.
Çelimli Çalım Mecmuamızın on beşinci sayısı "ŞİRKİN ORTALIĞI, ORTAK VATAN ŞİRKETİ” manşeti ile çıktı.
İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesinin 4. Olağan Genel Kurulu 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 14:00’da İstanbul Şubemizde yapıldı.
Çelimli Çalım Mecmuamızın onuncu sayısı "İSLÂM SENİ KORKUTUYOR, DEMEK Kİ KÂFİRSİN" manşetiyle çıkıyor.